Libnet.ro
UNICEF

18:31

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

B1 B1,
Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram. continuă pe B1

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Codrin Stefanescu, despre sentinta in cazul Dragnea: Acesta pune, in mod clar, sub semnul intrebarii acest drept fundamental pentru democratie, obtinut in decembrie 89, cu jertfe omenesti

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca sentinta in cazul lui Liviu Dragnea pune sub semnul intrebarii dreptul fundamental al romanilor de a alege liber, obtinut in decembrie 1989, si.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

Monica Coman este noul inspector general adjunct al ISJ Teleorman

Monica Coman este noul inspector general adjunct al ISJ Teleorman, dupa ce a promovat, ieri, concursul organizat de Ministerul Educatiei.

Secretarul general NATO si ministrii de Externe din tarile Aliantei se intalnesc in Turcia. Vezi agenda reuniunii

Ministrii de Externe din tarile membre NATO si secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg,vor analiza situatia de securitate din estul Europei, grav afectata de criza din Ucraina si de actiunile Rusiei. Reuniunea ministrilor de Externe se desfasoara in Antalya Turcia) in perioada 13 - 14 mai 2015.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Crin, Fenechiu, Voiculescu, Dragnea. A mai ramas un pucist in picioare. Ala care a profitat de operatiune ca sa ajunga premier, a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu imediat dupa condamnarea la inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul Fraude la referendumul din 2012.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )