Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ion Cristoiu: Noi documente din Dosarul Black Cube: Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba de o Operatiune autorizata la cel mai inalt nivel pe teritoriul Romaniei

B1 B1,
Ion Cristoiu: Noi documente din Dosarul Black Cube: Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba de o Operatiune autorizata la cel mai inalt nivel pe teritoriul Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu noi dezvaluiri in Gandul de miercuri, de pe blogul personal cu privire la dosarul Black Cube. Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Dezvaluire senzationala in Depozitia lui Avi Yanus din Dosarul Black Cube: Vineri dupa-amiaza, inainte de arestare, Dan mi-a cerut sa-i sun pe David si Ron si sa-i informez ca...

Jurnalistul Ion Cristoiu aminteste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Dosarul Black Cube, despre care a mai discutat si pe 25 octombrie, cand a publicat, in e.

Ion Cristoiu: Parca ar fi drogat, nu alta. Duminica, 30 octombrie 2016, Klaus Iohannis a continuat sa se hraneasca electoral din mortii de la Colectiv!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre tragedia de la Colectiv si despre prezenta presedintelui Iohannis la locul unde a avut loc nefericitul.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu poate s-o ia de mana pe Venus din Milo, pentru ca-i ciunga. Are insa sani. Poate sa-i puna mana pe unul sau chiar pe amindoi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre gestul presedintelui de a se aseza pe unul dintre scaunele din jurul Mesei Tacerii, desi alaturi.

Un denuntator din dosarul Microsoft executa silit Muzeul National de Arta al Romaniei. Miza: colectia de tablouri si opere de arta Doncea

Unul dintre cei doi denuntatori din dosarul Microsoft, ambii scosi de sub urmarire penala de catre DNA, executa silit un muzeu din Romania. Mai exact, Claudiu Florica, partener de denunturi al lui Dinu .

Elena Udrea, la iCCJ, pentru un nou termen din dosarul Gala Bute: Sunt foarte multi martori care au spus ca nu isi recunosc in totalitate declaratiile pentru ca le-au dat stresati sau emotionati (VIDEO)

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat luni, dupa audierea la Curtea Suprema in cadrul unui nou termen din dosarul Gala Bute, ca multi dintre martori au declarat ca au fost presati la DNA.

Martorul protejat din dosarul Rovinari-Turceni, audiat la sediul DNA: Alin Brancus a avut un conflict in weekend cu politistii ce ii asigura paza (VIDEO)

Alin Brincus, fost angajat al casei de avocatura Sova si Asociatii, si martor in dosarul Rovinari-Turceni a fost chemat la DNA. Asta dupa ce sambata a fost incatusat de ofiteri chiar i.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )