Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ion Cristoiu: Parca ar fi drogat, nu alta. Duminica, 30 octombrie 2016, Klaus Iohannis a continuat sa se hraneasca electoral din mortii de la Colectiv!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Parca ar fi drogat, nu alta. Duminica, 30 octombrie 2016, Klaus Iohannis a continuat sa se hraneasca electoral din mortii de la Colectiv!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre tragedia de la Colectiv si despre prezenta presedintelui Iohannis la locul unde a avut loc nefericitul. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu poate s-o ia de mana pe Venus din Milo, pentru ca-i ciunga. Are insa sani. Poate sa-i puna mana pe unul sau chiar pe amindoi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre gestul presedintelui de a se aseza pe unul dintre scaunele din jurul Mesei Tacerii, desi alaturi.

Ion Cristoiu: Februarie 1946. O delegatie de intelectuali romani e primita de Stalin!

Jurnalistul Ion Cristoiu readuce in atentia publica in Gandul de sambata, de pe blogul personal, actiunile care au avut loc in 1946. Jurnalistul vorbeste despre.

Ion Cristoiu: Coborat prosteste pe maidanul campaniei electorale, Klaus Iohannis a luat una peste bot. De la Liviu Dragnea, unul care lasa impresie ca nu stie sa dea !

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul din ultima perioada al lui Klaus Iohannis. Cristoiu spune ca presedintele a devenit un.

Romania trece duminica la ora de iarna. Ceasurile se dau inapoi cu o ora, 30 octombrie fiind cea mai lunga zi din an

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 30 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Ce numere s-au extras duminica la Loto

Duminica, 30 octombrie 2016, au avut loc noi extrageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

30 octombrie in istorie: URSS testeaza cea mai puternica bomba din lume, Americanii se cred invadati de martieni

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 30 octombrie .

HOROSCOP 30 octombrie. Taurii se logodesc

Horoscop maine, 30 octombrie. Taurii se logodesc sau cunosc o persoana cu care colaboreaza foarte bine intr-un proiect creativ, iar varsatorii primesc o oferta de munca de nerefuzat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )