Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ion Cristoiu: il sprijina PNL pe sest pe Mircea Geoana in ruperea PSD?

B1 B1,
Ion Cristoiu: il sprijina PNL pe sest pe Mircea Geoana in ruperea PSD?

Fostul lider PSD Mircea Geoana, alaturi de Marian Vanghelie, poarta negocieri cu mai multi parlamentari pentru formarea noului partid de stanga, conjunctura in care jurnalistul Ion Cristoiu isi exprima. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana. Liderul PSD spune ca Mircea Geoana s-a suparat atunci cand l-a numit in functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu.

Mircea Geoana vs. Victor Ponta: Premierul i-a luat casa, senatorul tinteste PSD-ul

Victor Ponta i-a luat casa lui Mircea Geoana. Sub forma de represalii. Iar Mircea Geoana, la randul lui, vrea sa-i ia partidul lui Victor Ponta. Tot sub forma de represalii. Sorin Rosca Stanescu afirma,.

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA se odihneste: Ati mai auzit ceva despre dosarul EADS de trei luni incoace?

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA doarme. Jurnalistul da exemplu dosarul EADS, care de trei luni era anuntat ca fiind pe cale sa explodeze inainte de alegerea noului.

Victor Ponta: Conflictul cu Mircea Geoana a fost provocat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca intre el si Mircea Geoana a aparut o stare conflictuala in momentul in care nu a dorit sa il numeasca pe acesta in functia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.

Ion Cristoiu decripteaza un joc strategic al lui Victor Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu incearca sa decripteze jocul politic al premierului Victor Ponta, care in mai putin de o saptamana a propus partidelor politice sa adopte doua Acorduri: pentru autostrazi si .

Ambasada SUA il contrazice pe Mircea Geoana. Ce spune senatorul

Ambasada SUA la Bucuresti a emis, vineri, un comunicat oficial in care contrazice afirmatiile facute de senatorul Mircea Geoana dupa vizita Victoriei Nuland la Bucuresti.

Liviu Dragnea: M-a sunat Mircea Geoana. Spune prostii, dar nu-i o noutate

Liviu Dragnea sustine ca a fost sunat de catre senatorul Mircea Geoana, care planuieste construirea unui nou PSD, alaturi de Marian Vanghelie, ambii exclusi din PSD, dupa alegerile prezidentiale, scrie.

Mircea Geoana vrea sa SCHIMBE Guvernul. AVERTISMENT al Ambasadei SUA, dupa declaratiile politicianului

Situatie jenanta pentru Romania, dupa ce Mircea Geoana a lasat sa se inteleaga ca adjunctul secretarului de stat al Statelor Unite, Victoria Nuland, a fost de acord cu planurile lui de spargere a coalitiei de.

Mircea Geoana vrea sa SCHIMBE Guvernul. AVERTISMENT al Ambasadei SUA

Situatie jenanta pentru Romania, dupa ce Mircea Geoana a lasat sa se inteleaga ca adjunctul secretarului de stat al Statelor Unite, Victoria Nuland, a fost de acord cu planurile lui de spargere a coalitiei de.

Ambasada SUA: Nuland nu a vorbit chestiuni de politica interna cu Mircea Geoana

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a trimis un punct de vedere referitor la stirea ca Victoria Nuland ar fi fost de acord cu planul propus de Mircea Geoana pentru un nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )