Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana. Liderul PSD spune ca Mircea Geoana s-a suparat atunci cand l-a numit in functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu. continuă pe Antena3

Ponta dezvaluie de unde a pornit conflictul cu Geoana

Premierul Victor Ponta a vorbit intr-o emisiune televizata despre conflictul sau cu Mircea Geoana, punandu-l pe seama cererii fostului PSD-ist de a fi numit ministru de Externe.

Victor Ponta: Conflictul cu Geoana este legat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe pe el, ci pe Aurescu

Premierul Victor Ponta spune ca intreg conflictul cu Mircea Geoana a pornit de la faptul ca nu a dorit sa il desemneze in fruntea Ministerului de Externe, ci l-a preferat pe Bogdan Aurescu. Sunt explicatiile.

Victor Ponta sustine ca si-a scris singur teza de doctorat: Despre Curtea Penala Internationala nu a mai scris nimeni. De ce l-a dat afara pe Geoana din PSD

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care a fost difuzat sambata seara, in emisiunea Lumini si umbre. Premierul a sustinut ca si-a scris singur teza de doctorat, a povestit cum a izbucnit conflictul cu Mircea Geoana si a dezvaluit ca Monica Macovei ar fi contestat alegerile prezidentiale daca Guvernul, intre cele doua tururi de scrutin, ar fi deschis noi sectii de vot in diaspora prin ordonanta de urgenta.

Victor Ponta: Conflictul cu Mircea Geoana a fost provocat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca intre el si Mircea Geoana a aparut o stare conflictuala in momentul in care nu a dorit sa il numeasca pe acesta in functia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.

Victor Ponta, mesaj siropos pentru ziua de nastere a Dacianei: Ce cadou i-a facut premierul sotiei sale

Pe langa omagierea poetului Mihai Eminescu, premierul Victor Ponta i-a adresat un mesaj pe Facebook si sotiei sale, Daciana, care joi si-a sarbatorit ziua de nastere. Pentru mine ziua de 15 Ianuarie are si o a.

Ce cadou i-a facut Victor Ponta sotiei sale, cu ocazia de zilei de nastere

Premierul Victor Ponta a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj aniversar adresat sotiei sale, Daciana Sarbu, in care spune ca se simte binecuvantat de prezenta acesteia. Tot in aceasta postare, premierul a scris ca i-a facut cadou sotiei sale o melodie de 0,99 Euro, cumparata de pe Itunes Store.

Victor Ponta: Votul din diaspora trebuie organizat, ca si in tara, de Autoritatea Electorala Permanenta si nu de Guvern

Premierul Victor Ponta crede ca solutia votului in diaspora pentru viitor o reprezinta organizarea procesului de votare, ca si in tara, de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si nu de catre Guvern. Premierul a mai declarat intr-un talk show realizat de Evenimentul zilei si difuzat sambata seara se B1TV ca Guvernul a organizat foarte prost votul din diaspora dintr-un calcul gresit, si ca ar fi de dorit ca Guvernul sa nu se mai ocupe de organizarea alegerilor din diaspora in conditiile in care poate fi acuzat de impartialitate.

Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), catalogandu-l drept un client foarte cusurgiu.

UPDATE. Victor Ponta: NU ne angajam raspunderea pe legea Big Brother

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca Guvernul pe care il conduce nu isi asuma raspunderea pe legea Big Brother. Varianta asumarii raspunderii a fost inaintata de presedinte.

Victor Ponta: NU ne angajam raspunderea pe legea Big Brother

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca Guvernul pe care il conduce nu isi asuma raspunderea pe legea Big Brother. Varianta asumarii raspunderii a fost inaintata de presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )