Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu face, in premiera, o ampla analiza a Revolutiei din decembrie 89

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu face, in premiera, o ampla analiza a Revolutiei din decembrie 89

La 26 de ani de la evenimentele din Decembrie 89, fostul presedinte Ion Iliescu macheaza acest moment printr-un amplu comentariu pe blogul sau personal, in care atrage atentia asupra importantei infiintarii Frontului Salvarii Nationale, care, in opinia sa, a fost primul proiect democratic al Romaniei de dupa Ceausescu. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu: Ne aflam intr-un moment critic in dezvoltarea regimului politic romanesc. Pe cine reprezinta un guvern de tehnocrati?

Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca Romania se afla intr-un moment critic in dezvoltarea regimului politic si se intreaba, intr-un comentariu dedicat implinirii a 26 de ani de la Revolutie, pe cine reprezinta un guvern de 'tehnocrati?, potrivit Agerpres.

FOTOGRAFIA ZILEI: O femeie sta pe o banca, in timpul ceremoniei religioase si militare de depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei din 1989

O femeie sta pe o banca, in timpul ceremoniei religioase si militare de depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei din 1989, la cimitirul Eroii Revolutiei din Bucuresti, luni, 21 decembrie 2015.

Apel catre Iohannis pentru desecretizarea documentelor Revolutiei din 1989

Societatea Timisoara, devenita membru al organizatiei internationale neguvernamentale Platforma Memoriei si a Constiintei Europene PMCE), ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara in CSAT desecretizarea documentelor Revolutiei din 1989.

Politic Show: Ion Iliescu, critici pentru Guvernul lui Ciolos: Pe cine reprezinta un Executiv de tehnocrati?; Dragnea, catre ministrul Mediului: 19 acte normative necesare Codului silvic se cer urgent promovate; Secretarul executiv al PSD Constanta, Cris

Mesajul SUA pentru Iohannis si Ciolos: Ii sustinem in totalitate In debutul discutiei, facand referire la incendiul din Colectiv, Klemm a spus ca reactia romanilor la aceasta tragedie. Victor Ponta revine la pasiunea sa Fostul premier Victor Ponta a anuntat duminica pe Facebook ca a revenit pe terenul de baschet dupa sapte luni de pauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )