Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

România Liberă România Liberă,
Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

PSD-istul Ochi: Nu sunt vinovat, acest lucru fiind certificat de DNA in 2014

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, ca nu se sustrage de la judecata, dar nu-i e.

Deputatul Ion Ochi ar putea ajunge pe mainile procurorilor DNA. Comisia juridica dezbate solicitarea de retinere a acestuia

Comisia juridica dezbate astazi solicitarea procurorilor DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, urmand ca zilele urmatoare sa fie votata in plen. DNA a cerut arestarea.

Comisia juridica a dat aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Ion Ochi. Deputatul PSD sustine ca este nevinovat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in perioada in care a fost.

Comisia Juridica a aprobat favorabil arestarea lui Ion Ochi. Cum se apara deputatul PSD

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticpruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Aviz favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Aviz pozitiv pentru arestarea deputatului Ion Ochi. Ce a cerut acesta Comisiei care a dat votul

Comisia juridica a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 13 voturi pentru arestarea preventiva. 4 impotriva si 5 abtineri. La fel au stat lucrurile si in.

Ion Cristoiu: Cum hraneste DNA dinadins campaniile anti-Basescu

Pe blogul personal, Ion Cristoiu vorbeste despre arestarea preventiva a lui Yassin care s-a transformat intr-o adevarata lupta anti-Basescu. Lupta a inceput prin arestarea prevenitva a lui Yassin pentru trafic.

Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )