Libnet.ro
UNICEF

23:16

Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi: Sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se declara amuzata de glumele care se fac pe seama sa, cum ca ar bea dimineata lacrimi de corupt in loc de cafea, dar spune ca cei care o cunosc isi dau seama ca este un om obisnuit, care nu are nici trei capete, nici cinci maini.

Sefa DNA vorbeste despre viata sa personala: Nu am nici trei capete, nici cinci maini, nici puteri supranaturale. Ma amuza glumele despre mine

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a acordat un interviu, pentru revista Elle, in care a vorbit mai putin despre activitatea sa in fruntea DNA si mai mult despre viata sa personala, despre care recunoaste ca nu este chiar asa cum si-ar dori.

George Maior, la Adevarul Live: Nu am avut senzatia ca Kovesi are proiecte politice. O cunosc ca pe o profesionista. Nu exista binomul SRI-DNA

Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, astazi, la Adevarul Live, ca a cunoscut-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar c[ nu i-a dat niciodata senzatia ca ar avea proiecte politice. Totodata, Maior a spus ca nu exista un binom DNA-SRI, ci doar o colaborare in limtele legii intre cele doua institutii.

Kovesi stie ca a ajuns subiect de glume: S-a scris despre mine ca nu beau cafea, ci lacrimi de corupt

Un interviu neobisnuit, dat de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru o revista de moda. Ea este intrebata daca se gandeste vreodata ca este cea mai de temut femeie din Romania. Nu cred ca e.

DNA a extins din nou urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu

Procurorii DNA au extins inca o data urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu, pentru infractiunea de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Anterior, in 2.

Radu Banciu: Toti astia care sunt purtati pe la televizor cu catuse sau mutati dintr-un arest intr-o puscarie isi merita soarta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre alesii care au probleme penale. El sustine ca acestia isi merita soarta si ca e greu de crezut ca vor scapa basma.

Radu Banciu: in 2003, Adrian Nastase cred ca a strans cat PIB-ul Romaniei in 2015

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Adrian Nastase, in contextul in care acesta a afirmat recent ca Senatul este considerat suspect in cazul controversat al.

Radu Banciu: in 2003, Adrian Nastase cred ca a strans cat PIB-ul Romaniei in 2015 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Adrian Nastase, in contextul in care acesta a afirmat recent ca Senatul este considerat suspect in cazul controversat al.

DNA extinde urmarirea penala pentru sefa CNA, Laura Georgescu

Procurorii DNA au dispus extinderea urmaririi penale fata de Laura Georgescu, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), pentru abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )