Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ion Sturza considera ca in maximum trei luni Republica Moldova va avea alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Ion Sturza considera ca in maximum trei luni Republica Moldova va avea alegeri anticipate

Candidatul la functia de premier, Ion Sturza, desi se va prezenta luni, 4 ianuarie, in fata legislativului pentru a cere vot de incredere, este de parerea ca cel mai probabil in Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. in acelasi timp, Ion Sturza sustine ca va ramane in politica chiar daca Parlamentul nu-i va acorda votul de incredere, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Deputatii de la Chisinau se vor convoca intr-o sedinta speciala in cadrul careia Ion Sturza va cere votul de incredere

Deputatii din Republicii Moldova se vor intruni intr-o sedinta speciala in cadrul careia candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, Ion Sturza, va cere votul de incredere.

Premierul desemnat Ion Sturza va prezenta componenta guvernului pe 2 ianuarie

Premierul desemnat Ion Sturza a anuntat luni ca va prezenta in data de 2 ianuarie 2016 programul de guvernare si componenta noului Cabinet de ministri, informeaza Moldpres.

Decretul privind candidatura lui Ion Sturza la functia de premier, constitutional

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis marti ca decretul presedintelui Nicolae Timofti privind desemnarea lui Ion Sturza in calitate de candidat la functia de prim-ministru este constitutional, in urma unei sesizari a 14 fosti deputati comunisti, informeaza portalul Unimedia. md si Radio Chisinau.

Moldova: Parlamentarii ex-comunisti aliati cu Plahotniuc contesta la Curtea Constitutionala nominalizarea lui Ion Sturza ca premier

Un grup de deputati care au dezertat din Partidul Comunistilor si a facut o alianta cu Partidul Democrat din Moldova, controlat de Vlad Plahotniuc, a cerut Curtii Constitutionale sa anuleze decretul presedintelui Nicolae Timofti de desemnare a candidaturii lui Ion Sturza pentru functia de premier, anunta Europa Libera.

Planul B al lui Ion Sturza

Optimist in momentul desemnarii, candidatul la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, admite, in cele din urma, ca deputatii nu ii vor acorda vot de incredere si vorbeste despre planul B. Acest lucru nu inseamna neaparat o metoda originala sau ascunsa de a obtine 51 de voturi necesare investirii Guvernului Sturza, dar misiunea pe care si-ar fi stabilit-o din momentul acceptarii propunerii de a candida la sefia executivului.

Deputatii PSRM refuza sa participe la sedinta in care Ion Sturza va cere votul de incredere al deputatilor

Fractiunea socialistilor va absenta de la sedinta in care premierul desemnat, Ion Sturza, va cere votul de incredere al deputatilor, liderul acestora, Igor Dodon, anuntand ca vor fi pe 4 ianuarie in Oraselul Victoriei din fata Parlamentului.

Ion Sturza a discutat cu PL si PLDM: Voi propune ministri pentru un guvern tehnocrat si neafiliat politic

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat ca a avut marti, 29 decembrie, intrevederi cu reprezentantii PL si PLDM in cadrul carora le-a prezentat liniile generale ale programului de guvernare.

Ion Sturza isi doreste o administratie publica locala moderna

Candidatul desemnat la functia de premier, Ion Sturza, sustine ca isi doreste o administratie publica locala moderna la fel ca in alte state. Unul dintre pasii propusi de catre premierul desemnat, in dezvoltarea administratiei locale, este regionalizarea acesteia, transmite IPN.

Prevederile declaratiei de integritate pe care trebuie sa o semneze Ion Sturza si ministrii propusi pentru noul guvern

Societatea civila a elaborat si ii propune candidatului desemnat la functia de prim-ministru, Ion Sturza, un model de decalaratie de integritate pe care urmeaza sa o semneze de rand cu persoanele propuse pentru formarea noului Cabinet de ministri.

Ion Sturza va prezenta sambata programul de guvernare. Unii membri ai guvernului desemnat refuza sa semneze declaratia de integritate

Premierul desemnat Ion Sturza a anuntat ca va prezenta, sambata, in prealabil, lista persoanelor care vor face parte din noul guvern si programul de guvernare, precizand ca duminica le va cere acestor persoane sa semneze declaratia de integritate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )