Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ion Tiriac: Simona Halep este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

B1 B1,
Ion Tiriac: Simona Halep este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, informeaza Mediafax. Simona Halep este un produs al Romaniei si. continuă pe B1

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei.

Roger Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia

A pierdut finala turneului de la Cincinnati, dar a castigat un fan. Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, la putin timp dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic. Simona? Este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia, a precizat campionul elvetian.

Federer, declaratii fabuloase despre Simona Halep: este o fata foarte draguta si dulce

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara campion la.

Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta si dulce. imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara.

Oficial Simona Halep este numarul 2 mondial

WTA a actualizat clasamentul mondial dupa turneul de la Cincinnati si Simona Halep ocupa in mod oficial a doua pozitie in fata Mariei Sharapova.

Ion Tiriac, declaratie naucitoare despre Simona Halep

Simona Halep este o sportiva deosebita. Are mai mult talent decit ii trebuie si asta pe undeva poate fi un minus. Serena iti cirpeste mingea cu 200 de km/ora. Nu stiu cum poate face asta. E adevarat ca are.

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Ion Tiriac, socat de Simona Halep: Nu pot sa-mi explic

Simona Halep si-a luat o saptamana de pauza ianintea startului turneului de la US Open, iar specialistii din tara spera ca aceste cateva zile de repaos sa o ajute sa ajunga cat mai departe la Flushing.

FOTOGALERIE Cum arata exemplarul Porsche 918 Spyder care a intrat in colectia lui Ion Tiriac

Un exemplar Porsche 918 Spyder a fost achizitionat de omul de afaceri Ion Tiriac, iar masina i-a fost predata personal joi, 27 august, de catre Michael Drolshagen, executiv Porsche responsabil de post vanzare. Drolshagen a fost, in trecut, chiar directorul de productie al modelului Porsche 918 Spyder. Acest model, dupa cum ii spune si numele, este produs intr-o serie limitata la 918 exemplare, iar masina lui Ion Tiriac este cel cu numarul 378 si poate fi admirat in Tiriac Collection.

Ion Tiriac i-ar da un Trabant Simonei Halep pentru un posibil titlu la US Open

Ion Tiriac a primit, joi, cheile unui model Porsche 918 Spyder, o masina realizata pe comanda special pentru omul de afaceri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )