Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei. continuă pe Hotnews

Federer, declaratii fabuloase despre Simona Halep: este o fata foarte draguta si dulce

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara campion la.

Ion Tiriac: Simona Halep este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, informeaza Mediafax. Simona Halep este un produs al Romaniei si.

Ion Tiriac, declaratie naucitoare despre Simona Halep

Simona Halep este o sportiva deosebita. Are mai mult talent decit ii trebuie si asta pe undeva poate fi un minus. Serena iti cirpeste mingea cu 200 de km/ora. Nu stiu cum poate face asta. E adevarat ca are.

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu.

Declaratie magulitoare a Serenei Williams despre Simona Halep, care o pune in umbra pe Maria Sarapova

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de la Cincinnati, demonstrand ca nu are rivala pe terenul de tenis.

Roger Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia

A pierdut finala turneului de la Cincinnati, dar a castigat un fan. Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, la putin timp dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic. Simona? Este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia, a precizat campionul elvetian.

Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta si dulce. imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara.

Oficial Simona Halep este numarul 2 mondial

WTA a actualizat clasamentul mondial dupa turneul de la Cincinnati si Simona Halep ocupa in mod oficial a doua pozitie in fata Mariei Sharapova.

CTP explica de ce isi da cu parerea despre Simona Halep si precizeaza de ce nu vrea sa fie antrenorul numarului 2 WTA

Cristian Tudor Popescu este un obisnuit al comentariilor dupa meciurile Simonei Halep si unul dintre cei care urmaresc tenisul de calitate.

Ion Tiriac, socat de Simona Halep: Nu pot sa-mi explic

Simona Halep si-a luat o saptamana de pauza ianintea startului turneului de la US Open, iar specialistii din tara spera ca aceste cateva zile de repaos sa o ajute sa ajunga cat mai departe la Flushing.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )