Libnet.ro
UNICEF

01:06

Roger Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia

A pierdut finala turneului de la Cincinnati, dar a castigat un fan. Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, la putin timp dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic. Simona? Este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia, a precizat campionul elvetian. continuă pe Hotnews

Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta si dulce. imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara.

Federer, declaratii fabuloase despre Simona Halep: este o fata foarte draguta si dulce

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara campion la.

Oficial Simona Halep este numarul 2 mondial

WTA a actualizat clasamentul mondial dupa turneul de la Cincinnati si Simona Halep ocupa in mod oficial a doua pozitie in fata Mariei Sharapova.

Ion Tiriac, declaratie naucitoare despre Simona Halep

Simona Halep este o sportiva deosebita. Are mai mult talent decit ii trebuie si asta pe undeva poate fi un minus. Serena iti cirpeste mingea cu 200 de km/ora. Nu stiu cum poate face asta. E adevarat ca are.

Roger Federer o lauda pe Simona Halep. Ce spune despre jocul romancei

Roger Federer, locul 2 in clasamentul ATP, a declarat ca urmareste cu placere jocul Simonei Halep, despre care a spus ca este foarte dulce si draguta.

Ce a declarat Simona Halep imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

Ce a declarat Simona Halep, imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

VIDEO Roger Federer, rege pentru a saptea oara la Cincinnati: Voi incerca sa ma intorc aici in anii care vor urma - Novak Djokovic: Astept sa se retraga Roger

Roger Federer a demonstrat, la cei 34 de ani ai sai, ca are inca multe de spus in tenisul de camp masculin, elvetianul trecand in finala de la Cincinnati de Novak Djokovic, liderul mondial. Voi incerca sa ma intorc aici in anii care vor urma, a promis Fedex, in timp ce Novak a precizat ca asteapta sa se retraga Roger pentru a castiga si el la Cincinnati. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Federer vs Djokovic.

Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe locul 2 - Marius Copil, cel mai bine clasat roman (locul 184)

Roger Federer a urcat pe locul doi in clasamentul ATP, dupa ce a castigat turneul Masters de la Cincinnati. Lider se mentine Novak Djokovic, in timp ce Andy Murray a cazut o pozitie, pana pe trei. Marius Copil este cel mai bine clasat roman, pe pozitia 184.

Finala ATP de la Cincinatti: Roger Federer, pentru a 7-a oara castigator al turneului, dupa ce l-a invins in finala pe Novak Djokovici

Tenismanul elvetian Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 2, a castigat, duminica, pentru a saptea oara turneul de la Cincinnati, dupa ce l-a invins pe sarbul Novak Djokovici, favoritul numarul 1, cu scorul de 7-6 1), 6-3. Roger Federer castiga al 87-lea trofeu din cariera, dupa o finala care a durat o ora si 30 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )