Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ionel Danca explica masurile de sprijin pentru economie anuntate de Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Ionel Danca explica masurile de sprijin pentru economie anuntate de Guvernul Orban

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului,a facut noi precizari referitoare la masurile de sprijin pentru angajatii si companiile afectate de criza de coronavirus. continuă pe Antena3

Guvernul va aproba miercuri masuri de sprijin pentru companiile afectate de COVID-19 Astazi sunt pregatite online ultimele detalii

Masurile economice pe care Guvernul urmeaza sa le aprobe miercuri sunt pregatite intr-un sistem video online de catre ECOROM, un grup de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului si Administratiei Prezidentiale. Si sedinta de Guvern va avea loc tot online. in cursul zilei de marti, grupul de lucru va primi datele la nivel de sector pentru evaluarea impactului economic, care vor fi coroborate cu informatiile de la Statistica si Comisia de Prognoza, a scris pe Facebook Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului.

ANALIZA Masurile Guvernului pentru economie, tarzii si insuficiente

Guvernul a adoptat miercuri noapte primele masuri pentru a sustine populatia si economia in epidemia de coronavirus, dar economistii si specialistii sustin ca acestea au venit prea tarziu si sunt insuficiente.

Sistemul bancar acorda sprijin pentru contracararea efectelor negative ale pandemiei de COVID-19

Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) au anuntat, luni, acordarea de sprijin clientilor si autoritatilor privind limitarea efectelor negative asupra bunastarii economice individuale, a economiei tarii noastre si a sanatatii si sigurantei publice in contextul aparitiei pandemiei cauzate de noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )