Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea. continuă pe Wall-Street Ro

Ionut Budisteanu, elevul care construieste sistemul prin care automobilul se poate conduce singur: Am primit propuneri de la Google si Tesla Motors, insa ma intereseaza sa studiez la Universitatea Bucuresti

Cu un sistem de 7. 000 de dolari format din camere video, radar si soft-uri avansate, un automobil simplu poate sa se conduca singur in perfecta siguranta pana la viteze de 50 km/h si poate recunoaste cu acuratete obstacolele, a spus intr-o discutie cu presa romanul Ionut Budisteanu care, la doar 19 ani, a castigat de curand marele premiu la un mare concurs organizat de Intel in SUA. De ce vrea Ionut sa ramana in Romania, care sunt visele lui aici si de ce a refuzat cu seninatate oferte de la mari companii, puteti citi in articol.

SOFA gazduieste anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente business din lume!

Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business. Continue reading .

Un ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

INTERVIU Ionut Budisteanu, geniul de 19 ani din Valcea: Pot sa fac si in Romania ce as putea face in America

La numai 19 ani, tanarul Ionut Budisteanu, din Ramnicu Valcea, a luat premii la peste 130 de competitii, dintre care 18 internationale. Ionut a acceptat sa vorbeasca cu Adevarul despre reusitele sale, despre secretul succesului sau dar si despre planurile sale de viiitor.

INTERVIU Ionut Budisteanu, geniul de 19 ani din Valcea: Pot sa fac si in Romania ce as putea face in America

La numai 19 ani, tanarul Ionut Budisteanu, din Ramnicu Valcea, a luat premii la peste 130 de competitii, dintre care 18 internationale. Ionut a acceptat sa vorbeasca cu Adevarul despre reusitele sale, despre secretul succesului sau, dar si despre planurile sale de viiitor.

MI5 au incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atentatului de la Londra

Serviciile de informatii interne britanice au incercat sa il recruteze pe Michael Adebolajo, care a revendicat crima unui soldat miercuri la Londra, a afirmat vineri seara pentru postul BBC News unul dintre prietenii sai care a fost arestat dupa interviul televizat, anunta Mediafax.

MI5 ar fi incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atacului de la Londra asupra unui soldat britanic

Serviciile de informatii interne britanice ar fi incercat sa il recruteze pe Michael Adebolajo, care a revendicat uciderea unui soldat miercuri la Londra, a declarat vineri seara pentru postul BBC News unul dintre prietenii sai, care a fost arestat dupa interviul televizat, informeaza AFP.

MI5, serviciul de informatii interne britanic, a incercat sa-l recruteze pe unul dintre teroristii din Londra

Serviciul de informatii interne britanic, MI5, a incercat sa-l recruteze pe Michael Adebolajo, unul dintre teroristii din Londra, potrivit spuselor unuia dintre prietenii sai, informeaza BBC. Adebolajo ar fi fost.

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )