Libnet.ro
UNICEF

11:15

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna. continuă pe Antena3

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

Fotbal de super clasa, interventii senzationale ale portarilor, intrari la sacrificiu si faze desprinse parca din alta lume. Aceasta a fost povestea finalei germane de pe Wembley, una dintre cele mai frumoase.

SOFA gazduieste anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente business din lume!

Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business. Continue reading .

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Cele mai mari manipulari din ultimii 23 de ani, sambata, la Panorama

Care au fost cele mai mari manipulari si dezinformari din ultimii 23 de ani? Cum au influentat jocurile de culise istoria Romaniei din 1989 pana in 2013? Afla sambata, la Panorama cu Oana Stanciulescu,.

Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cateva locuri fabuloase din Romania, care au ajuns in clasamentul celor mai frumoase zone din lume. Iata care sunt acestea:.

Un ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Decizie istorica a uneia dintre cele mai mari companii auto. Masura reprezinta o lovitura puternica pentru economia australiana

Grupul american Ford va inchide in urmatorii doi ani cele doua fabrici pe care le detine in Australia. Decizia, luata la 90 de ani dupa producerea primul Model T in Australia sub supravegherea lui Henry Ford,.

GALERIE FOTO Stiti unde se gasesc cele mai bune preparate din carne din oras? La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor!

Cu o linie de preparare noua, realizata din fonduri europene, studentii fac cele mai curate preparate din carne, respectand 100% retetele. Si pentru a nu pierde aceste produse, facultatea a deschis un mic magazin cu circuit inchis, de unde pot cumpara doar studentii si profesorii din Campus. in fiecare zi este coada!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )