Libnet.ro
UNICEF

01:05

iOS 10 a debutat cu probleme tehnice: dispozitivele au refuzat sa porneasca update-ul fara a fi conectate la un Mac sau un PC cu iTunes

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
iOS 10 a debutat cu probleme tehnice: dispozitivele au refuzat sa porneasca update-ul fara a fi conectate la un Mac sau un PC cu iTunes

IOS 10, considerat de catre executivii Apple cel mai mare si grozav update de iOS, a debutat cu probleme tehnice pentru o parte a celor care s-au grabit sa il instaleze. continuă pe Wall-Street Ro

Actualizarea la iOS 10 v-a blocat iPhone-ul: Care este solutia

M-am grabit sa-mi instalez iOS 10 pe iPhone si, alaturi de multi alti internauti, m-am trezit cu un telefon blocat. Desi este greu de apreciat un numar exact al celor care au intampinat probleme cu instalarea noii versiuni de iOS, un lucru este sigur. La scurt timp dupa publicarea online a versiunii finale de iOS [].

Trei companii de asigurari RCA au probleme tehnice cu sistemul informatic

Trei companii de asigurari RCA au, marti dimineata, probleme tehnice cu sistemul informatic, a declarat presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, Bogdan Andriescu.

Lansare iOS 10: Toate notatile introduse de Apple cu noul SO

Cum au anuntat de altfel in cadrul lansarii iPhone 7, cei de la Apple au facut publica astazi versiunea finala de iOS 10. Toate noutatile introduse de gigantul din Cupertino prin aceasta actualizare le vedeti mai jos. iOS 10 este cea mai importanta actualizare de iOS de pana acum. Actualizarea substantiala a aplicatiei Mesaje aduce [].

Astazi se lanseaza iOS 10: Lista dispozitivelor compatibile

Pe langa numarul semnificativ de actualizari mici de peste an, Apple lanseaza un singur upgrade major. in 2016, este randul iOS 10. iOS 10 este cea mai noua versiune de iOS si una ce se va lansa in varianta finala astazi. Noul firmware a fost detaliat oficial in urma cu cateva luni in cadrul conferintei [].

iOS 10 va fi disponibil de marti seara. Cu ce noutati vine noua versiune a acestui sistem de operare

Noua versiune a sistemului de operare iOS va fi disponibila de marti seara, 13 septembrie, de la ora 20:00. Posesorii de telefoane si tablete Apple compatibile vor putea instala cea mai noua versiune a sistemului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )