Libnet.ro
UNICEF

20:46

Trei companii de asigurari RCA au probleme tehnice cu sistemul informatic

România Liberă România Liberă,
Trei companii de asigurari RCA au probleme tehnice cu sistemul informatic

Trei companii de asigurari RCA au, marti dimineata, probleme tehnice cu sistemul informatic, a declarat presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, Bogdan Andriescu. continuă pe România Liberă

Defectiuni la serverul pentru polite RCA. Trei companii de asigurari au fost afectate (VIDEO)

Cine nu si-a incheiat inca o polita RCA trebuie sa aiba mare atentie. Serverul in care se gaseste baza de date cu informatii despre soferi a cazut, informeaza B1 TV. Trei companii de.

Au fost depistate 453 de persoane semnalate in Sistemul Informatic Schengen

Politistii romani si partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, in ultima saptamana, 453 de persoane, 98 de autovehicule, 40 de documente si 22 de placute de inmatriculare auto, care faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen, informeaza Politia Romana prin intermediul unui comunicat de presa.

Probleme tehnice la ING: Clientii bancii nu pot sa faca plati cu cardul, la magazine sau pe internet si nici nu-si pot accesa online conturile (VIDEO)

Probleme tehnice la ING. De o jumatate de zi, clientii bancii nu pot sa faca plati cu cardul, la magazine sau pe internet si nici nu-si pot accesa online conturile, informeaza B1 TV. Oficialii bancii spun ca.

Haos inadmisibil in sistemul informatic din Sanatate. Serviciile de mentenanta sunt inca nedisponibile

Luni dimineata, medicii au intampinat noi dificultati in accesarea serverelor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pentru validarea retetelor pacientilor si a biletelor de trimitere catre consultatii de specialitate, analize medicale sau internari. De altfel, operatiunile de accesare a cardurilor de sanatate au fost ingreunate timp de trei zile si saptamana trecuta.

Probleme ING: sistemul informatic e la pamant

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Niciserviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza. UPDATE:Problemele ING persista si pe pagina de Facebook a mai fost publicat un mesaj in care se explica situatia. Cu toate ca utilizatorilor li se spune ca banii lor sunt [].

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )