Libnet.ro
UNICEF

22:30

iPhone 5 si Galaxy S III, in topul celor mai toxice telefoane mobile

B1 B1,
 iPhone 5 si Galaxy S III, in topul celor mai toxice telefoane mobile

Doua dintre cele mai populare si mai bine vandute telefoane mobile ale momentului, iPhone 5 si Galaxy S III, sunt considerate toxice de cercetatori, care au afirmat ca sunt substante din compozitia acestor. continuă pe B1

Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom, in topul celor mai influente femei din lume

O romanca se afla in topul celor mai influente femei din lume, realizat de cunoscuta revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general al Companiei OMV Petrom, a ocupat locul 32, din 50 de locuri. Sub.

Tuca Zbarcea and Asociatii in topul celor mai inovatoare firme continentale

Firma de avocatura Tuca Zbarcea and Asociatii a fost plasata pe locul al treilea in topul Financial Times al celor mai inovatoare firme de profil din Europa Continentala, informeaza compania printr-un comunicat de presa.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, primul executiv roman prezent in topul global Fortune al celor mai puternici lideri de mari companii

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, este primul executiv roman si singurul manager din Europa de Sud Est prezent in topul global al celor mai puternici lideri de mari companii, realizat de revista Fortune. Este pentru prima.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, prima romanca in Topul Fortune al celor mai puternice femei din lumea businessului

Mariana Gheorghe, femeia din spatele celei mai mari companii din Romania, Petrom, a fost inclusa in elita mondiala a oamenilor de afaceri. CEO-ul Petrom a debutat pe locul 32 in clasamentul Fortune al celor mai p.

Topul celor mai citite bloguri din Romania

Blogurile au devenit foarte cautate in ultima vreme pe internet. Fie ca e vorba despre bloguri de calatorie, de divertisment, culinare sau bloguri ale unor jurnalisti cunoscuti, ele sunt citite de tot mai multa lume. Blogul aflat pe primul loc in top este o surpriza, devansand jurnalisti sau chiar bucataresele cele mai pricepute care isi expun retetele pentru cititorii fideli.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )