Libnet.ro
UNICEF

09:45

Topul celor mai citite bloguri din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai citite bloguri din Romania

Blogurile au devenit foarte cautate in ultima vreme pe internet. Fie ca e vorba despre bloguri de calatorie, de divertisment, culinare sau bloguri ale unor jurnalisti cunoscuti, ele sunt citite de tot mai multa lume. Blogul aflat pe primul loc in top este o surpriza, devansand jurnalisti sau chiar bucataresele cele mai pricepute care isi expun retetele pentru cititorii fideli. continuă pe Adevărul

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata .

Reprezentantii celor mai importante aeroporturi din Europa Centrala si de Sud-Est si directorii ...

Medien Conferences organizeaza pe data de 16 octombrie 2012, ora 8. 30, forumul regional CEE Airports Airlines Forum 2012, in Bucuresti, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Conferinta CEE Airports Airlines Forum 2012, este dedicata companiilor aeriene si isi propune sa dezvaluie trendul industriei aviatice din perioada urmatoare, reunind factori de decizie din industria aviatica din peste 15 tari. Strategiile de dezvoltare a aeroporturilor din Europa Centrala si de Sud-Est, .

Cum trebuie sa arate cosul tau atunci cand mergi la cumparaturi. Topul celor mai sanatoase alimente

Revista Time a alcatuit un top al celor mai sanatoase alimente ale tuturor timpurilor. Nenumarate organizatii care activeaza in domeniul sanatatii indeamna dintotdeauna la un regim alimentar cat mai.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

VIDEO S-a lansat Ymens Cloud Computing, prima platform de cloud din Romania

Ymens este prima platforma de cloud computing dezvoltata local si ofera solutii integrate pentru nevoile de business din Romania. Vrem ca antreptrenorii din Romania sa stie ca exista Ymens, Oferim acces continuu la informatie fara limita de locatie, acces la tehnologie de ultima igeneratie fara limita de cost si integrare cu alte aplicatii fara limita de compatibilitate, a declarant Calin Butunoi, General Manager Ymens. Articol webPR).

Mircea Geoana: USL sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania, sa revina la agenda tarii

Mircea Geoana recomanda USL sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania. Acesta a anuntat ca a vorbit cu oficialii de la Berlin despre prezenta unor politiceni SPD.

Viktor Orban, despre implicarea in campania electorala din Romania: Suntem cu totii oameni liberi

Aflat in vizta la Targu Mures, premierul ungar Viktor Orban nu a dat un raspuns clar privind solicitatea MAE roman referitoare la implicarea politicienilor din Ungaria in campania electorala din Romania,.

Ultima orfana care a plecat din Romania. Nu stiam cum e sa fii iubit. Ne doream din tot sufletul ca cineva sa ne mangaie, sa ne vorbeasca

Livia Satterfield, o orfana din Romania, a ajuns in atentia presei straine datorita unui discurs impresionant despre copilaria sa. Romanca a sustinut acest discurs pentru a-i indemna pe oameni sa participe la.

Geoana: USL sa se indeparteze de PRACTICILE DE CORUPTIE din Romania.

Mircea Geoana recomanda USL sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania si anunta ca a vorbit cu oficialii de la Berlin despre prezenta unor politiceni SPD de top la Bucuresti inainte de alegeri, intrucat social-democratii romani au nevoie de sprijin, potrivit Mediafax. Geoana declara intr-un interviu acordat Deutsche Welle, referindu-se la vizita sa la Berlin, la sfarsitul lunii septembrie, ca a discutat cu parlamentari germani, membri ai SPD si ai .

Tokes: Ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si tinerii din Romania sa nu fie copiii ...

Europarlamentarul Laszlo Tokes, presedinte al Universitatii Crestine Partium din Oradea, afirma ca statul roman duce o politica de vitrina in legatura cu minoritatile, sustinand ca ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si tinerii din Romania sa nu fie copiii vitregi. Tokes a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca in societatea romaneasca inca nu a avut loc schimbarea de regim in ceea ce priveste viata minoritatilor, aratand ca ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )