Libnet.ro
UNICEF

05:15

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10) au fost lansate. Care sunt preturile si ce noutati a anuntat Apple

Antena3 Antena3,
iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10) au fost lansate. Care sunt preturile si ce noutati a anuntat Apple

IPhone X,iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost prezentate oficial marti, la Steve Jobs Theater, intr-o sala cu 1. 000 de locuri. continuă pe Antena3

Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 9-10 septembrie

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt caracteristicile persoanelor nascute pe data de 9 si 10 septembrie. Daca ai un 9.

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un.

Horoscopul zilei, 10 septembrie. Zodia care astazi are energie cat pentru zece

Berbecii impresioneaza prin energia de care dau dovada. O prezenta placuta ca a lor transforma o zi banala intr-una speciala. Asa ca luati exemplu de la ei, nativi Taur pentru ca astazi aveti.

Marti se lanseaza iPhone8. Care sunt principalele sale caracteristici

Cel mai nou produs al companiei Apple, denumit iPhone 8, va fi lansat oficial marti, 12 septembrie, informeaza presa internationala.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Apocalipsa prezisa de Mitropolitul Varlaam acum trei secole. Care sunt semnele ce anunta sfarsitul omenirii

Varlaam a fost mitropolit in perioada 1632-1653 si a avut o bogata activitate cultural-tipografica. Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane l-a inscris in randul sfintilor din.

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Zece companii romanesti INSPIRA Europa! Care sunt afacerile de TOP cu care ne mandrim

All View, BB Collection,Complet Electro Serv, Elbi ElectricLighting, Fan Courier, Gradinariu Import Export, Medist Group, Microfruits, Neptun si Vox Carrier sunt cele zece companii romanesti incluse i.

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )