Libnet.ro
UNICEF

22:45

Irak: Cel putin 15 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis la nord de Bagdad

B1 B1,
Irak: Cel putin 15 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis la nord de Bagdad

Cel putin 15 persoane au fost ucise, inclusiv militari, si alte 25 au fost ranite, vineri, dupa ce un kamikaze a detonat in apropierea unei pozitii a armatei, la nord de Bagdad, o incarcatura plasata la bordul. continuă pe B1

Atentat sinucigas in Irak: Cel putin 15 oameni au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise, inclusiv militari, iar alte 25 ranite, vineri, dupa ce un kamikaze a detonat o incarcatura plasata la bordul vehicului sau, potrivit unor surse din cadrul politiei si medicale, informeaza Mediafax.

Brazilia: Cel putin doi morti dupa prabusirea unei pasarele peste o autostrada la Belo Horizonte

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 19 au fost ranite, joi, in urma prabusirii unei pasarele aflate in constructie cu ocazia Campionatului Mondial deasupra unei autostrazi, la Belo Horizonte,.

Egipt: Explozie la bordul unui tren, soldata cu cel putin cinci raniti

Cel putin cinci persoane au fost ranite la Alexandria, in nordul Egiptului, in urma exploziei unei bombe intr-un tren de pasageri. Bomba se afla intr-o servieta asezata langa un scaun de pasager, intr-un.

Berlinul vrea sa interzica exploatarea gazelor de sist cel putin pana in 2021

Guvernul german vrea sa interzica exploatarea gazelor de sist cel putin pana in 2021, luand act de opozitia puternica a opiniei publice fata de metoda fracturarii hidraulice, potrivit AFP.

Berlinul vrea sa interzica exploatarea gazelor de sist cel putin pana in 2021

Guvernul german vrea sa interzica exploatarea gazelor de stist cel putin pana in 2021, luand act de opozitia puternica a opiniei publice fata de metoda fracturarii hidraulice, potrivit AFP.

Radu Tudor: SPP era obligat sa il informeze pe presedintele Romaniei ca, in cel putin doua situatii, a fost in proximitatea unui individ anchetat pentru tentativa de omor

SPP era obligat, sub efectul sanctiunilor Parchetului Militar, sa il informeze pe presedintele Romaniei ca, in cel putin doua situatii, a fost in proximitatea unui individ anchetat pentru tentativa de omor, a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )