Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

B1 B1,
Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

Serviciile britanice de informatii externe au anuntat, sambata, arestarea unui spion care lucreaza pentru MI6, in provincia iraniana Kerman, relateaza agentia IRNA. Multumita eforturilor fortelor. continuă pe B1

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie.

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA, preluata de Mediafax. Multumita eforturilor fortelor de securitate iraniene, un spion care lucreaza pentru MI6 a fost arestat, a declarat Dadkhoda Salari, conducatorul Curtii Revolutionare din Kerman, in contextul in care Marea Britanie si Iranul incearca sa restabileasca relatii .

Iranul anunta ARESTAREA unui SPION care lucreaza pentru MI6

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA.

Iranul a anuntat arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

Autoritatile din Iran au anuntat sambata ca au arestat un spion care lucreaza pentru MI6, agentia de informatii din Marea Britanie, in provincia Kerman din sud-estul tarii.

Porsche Romania anunta incheierea unui an dificil, mai ales pentru dealeri, dar asteapta un 2014 mai bun

Porsche Romania, cel mai mare importator de automobile de pe plan local, anunta incheierea unui an dificil, mai ales pentru reteaua de dealeri. Numarul acestora a scazut cu sapte unitati intr-un an, iar cazurile de insolventa au crescut cu cinci. Pe de alta parte, Porsche Romania asteapta un 2014 mai bun, cu o crestere de 6,4% a pietei de automobile si 0,8% a pietei de vehicule comerciale, dar asta doar daca programul REMAT va demara in februarie si conditiile economice se vor mentine macar ca in anul care se incheie, potrivit lui Brent Valmar, director general al companiei.

Iranul anunta ca a trimis o a doua maimuta in spatiu

Iranul a anuntat sambata ca a recuperat, teafara si nevatamata, o maimuta ce fusese trimisa in spatiu la bordul unei rachete, a doua operatiune de acest gen din cadrul controversatului program balistic al Teheranului, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )