Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul va aplica principiul reciprocitatii in replica la ordinul lui Trump privind imigratia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul va aplica principiul reciprocitatii in replica la ordinul lui Trump privind imigratia

Autoritatile iraniene au decis sambata sa le aplice cetatenilor americani aceleasi restrictii care le sunt impuse de SUA cetatenilor iranieni, in urma ordinului executiv prin care administratia Trump limiteaza numarul imigrantilor care ajung in SUA, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul de origine moldoveneasca din Chicago iI DA REPLICA lui Donald Trump! Nimeni nu va fi considerat un intrus in Chicago!

Primarul de origine moldoveneasca al metropolei Chicago, Rahm Emanuel dezaproba masurile anti-imigranti luate de Donald Trump recent, declarand ferm ca deciziile legislative nu se vor aplica in orasul.

Ministerul Securitatii Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigratia ramane in vigoare

Decizia unui judecator federal al SUA de a suspenda ordinul executiv al presedintelui Donald Trump privind imigratia va produce efecte nesemnificative, a anuntat duminica Ministerul Securitatii Interne din SUA DHS), citat de DPA, informeaza Agerpres.

Ordinul lui Trump ar putea iMPIEDICA un REGIZOR CELEBRU sa participe la premiile OSCAR

Ordinul semnat de Trump vineri, care vizeaza cetatenii a sapte tari predominant musulmane, l-ar putea impiedica pe regizorul Asghar Farhadi sa participe la gala premiilor Oscar, unde a primit o nominalizare.

Ordinul lui Trump afecteaza si Romania: Noi CONDITII de aprobare a VIZELOR pentru SUA. Visa Waiver se suspenda

Ordinul executiv semnat vineri de presedintele american,Donald Trump, privind intrarea in Statele Unite a refugiatilor prevede revizuirea ampla a informatiilor solicitate din toate tarile pentru a.

Doi irakieni conduc lupta legala impotriva interdictiilor de intrare in SUA. Ordinul lui Trump a suferit o prima infrangere in justitie

Un judecator federal a blocat sambata deportarea a zeci de calatori si refugiati din sapte tari majoritar musplmane blocati pe aeroporturi din SUA din cauza unui ordin al presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )