Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ministerul Securitatii Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigratia ramane in vigoare

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Securitatii Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigratia ramane in vigoare

Decizia unui judecator federal al SUA de a suspenda ordinul executiv al presedintelui Donald Trump privind imigratia va produce efecte nesemnificative, a anuntat duminica Ministerul Securitatii Interne din SUA DHS), citat de DPA, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Doi irakieni conduc lupta legala impotriva interdictiilor de intrare in SUA. Ordinul lui Trump a suferit o prima infrangere in justitie

Un judecator federal a blocat sambata deportarea a zeci de calatori si refugiati din sapte tari majoritar musplmane blocati pe aeroporturi din SUA din cauza unui ordin al presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters.

Turcan: Voi propune ca alegerile interne din PNL sa se desfasoare de jos in sus/ Cel tarziu in iunie, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca va propune ca alegerile interne din partid sa se desfasoare de jos in sus, de la nivelul fiecarei sectii de votare si a afirmat ca cel tarziu in iunie va avea loc Conventia acestui partid, astfel incat PNL va avea o conducere legitima si sustinuta de cea mai mare parte a membrilor sai, transmite Agerpres. Mai multi liberali au transmis, duminica, in contextul acestei sedinte, un manifest prin care cer membrilor si simpatizantilor sa li se alature pentru a aplica urgent masurile necesare pentru reconstructia PNL.

Ordinul lui Trump afecteaza si Romania: Noi CONDITII de aprobare a VIZELOR pentru SUA. Visa Waiver se suspenda

Ordinul executiv semnat vineri de presedintele american,Donald Trump, privind intrarea in Statele Unite a refugiatilor prevede revizuirea ampla a informatiilor solicitate din toate tarile pentru a.

Iranul va aplica principiul reciprocitatii in replica la ordinul lui Trump privind imigratia

Autoritatile iraniene au decis sambata sa le aplice cetatenilor americani aceleasi restrictii care le sunt impuse de SUA cetatenilor iranieni, in urma ordinului executiv prin care administratia Trump limiteaza numarul imigrantilor care ajung in SUA, informeaza AFP.

Ordinul lui Trump ar putea iMPIEDICA un REGIZOR CELEBRU sa participe la premiile OSCAR

Ordinul semnat de Trump vineri, care vizeaza cetatenii a sapte tari predominant musulmane, l-ar putea impiedica pe regizorul Asghar Farhadi sa participe la gala premiilor Oscar, unde a primit o nominalizare.

Raportul comisiei interne din SRI confirma ca Ghita si Coldea au fost impreuna in Seychelles

Raportul Comisiei de control din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI) confirma faptul ca generalul Florian Coldea si Sebastian Ghita au fost impreuna in insulele Seychelles si in Italia, a declarat, ieri, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Tutuianu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )