Libnet.ro
UNICEF

00:07

Irina Begu joaca in primul tur la Toronto (LIVE dupa ora 20:00), la fel ca si Halep la dublu

Online Sport Online Sport,
Irina Begu joaca in primul tur la Toronto (LIVE dupa ora 20:00), la fel ca si Halep la dublu

Irina Begu va juca astazi meciul din Turul 1 de la Toronto, contra jucatoarei din BelarusOlgaGovortsova. Tot astazi incepe la dublu si Simona Halep. continuă pe Online Sport

Irina Begu joaca in primul tur la Toronto (LIVE dupa ora 20:30), la fel ca si Halep la dublu

Irina Begu va juca astazi meciul din Turul 1 de la Toronto, contra jucatoarei din BelarusOlgaGovortsova. Tot astazi incepe la dublu si Simona Halep.

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Serena Williams revine in stil mare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos.

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Se profileaza o mare surpriza: Serena Williams pasi spre eliminare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos.

LIVE WTA Toronto: Halep joaca la dublu. Urmeaza Irina Begu la simplu

Simona Halep joaca acum meciul de dublu din Turul 1 de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky.

Irina Begu debuteaza azi in turneului de la Toronto, unde Simona Halep isi va afla adversara din turul al doilea

Irina Begu debuteaza azi si in intrecerea de simplu de la Toronto, dupa ce, ieri,s-a calificat in optimile probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru.

Irina Begu o va intalni pe Olga Govortova, in primul tur al turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Irina-Camelia Begu o va avea ca adversara pe Olga Govortova din Belarus, venita din calificari, in primul tur al turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare.

Toronto Premier 5: Begu si-a aflat adversara din primul tur

Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va juca in primul tur al turneului Premier 5 de la Toronto impotriva Olgai Govortova Belarus), 77 WTA, venita din calificari.

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto

Perechea formata din sportivele Simona Halep si Daria Gavrilova Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto.

Venus Williams,ELIMINATA in primul tur la turneul WTA de la Toronto

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams 35 ani), sora campioanei la Wimbledon, Serena Williams, a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 305 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-0, 6-3, de germanca Sabine Lisicki, intr-o partida disputata luni.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1975 seconds )