Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Se profileaza o mare surpriza: Serena Williams pasi spre eliminare

Online Sport Online Sport,
LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Se profileaza o mare surpriza: Serena Williams pasi spre eliminare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos. continuă pe Online Sport

LIVE WTA Toronto: Irina Begu joaca acum la simplu. Halep eliminata la dublu. Serena Williams revine in stil mare

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primultur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky. Amanunte live text, mai jos.

LIVE WTA Toronto: Halep joaca la dublu. Urmeaza Irina Begu la simplu

Simona Halep joaca acum meciul de dublu din Turul 1 de la turneul Rogers Cup din Toronto. Irina Begu va urma la simplu, in primul tur, dupa terminarea partideiAlison Riske -Timea Bacsinszky.

Irina Begu joaca in primul tur la Toronto (LIVE dupa ora 20:30), la fel ca si Halep la dublu

Irina Begu va juca astazi meciul din Turul 1 de la Toronto, contra jucatoarei din BelarusOlgaGovortsova. Tot astazi incepe la dublu si Simona Halep.

Irina Begu joaca in primul tur la Toronto (LIVE dupa ora 20:00), la fel ca si Halep la dublu

Irina Begu va juca astazi meciul din Turul 1 de la Toronto, contra jucatoarei din BelarusOlgaGovortsova. Tot astazi incepe la dublu si Simona Halep.

Irina Begu debuteaza azi in turneului de la Toronto, unde Simona Halep isi va afla adversara din turul al doilea

Irina Begu debuteaza azi si in intrecerea de simplu de la Toronto, dupa ce, ieri,s-a calificat in optimile probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru.

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

WTA Toronto: Romancele iau startul, marti, in turneul Premier 5. La ce ora joaca Halep si Gavrilova

Turneul Premier 5 de la Toronto, Rogers Cup, continua, marti cu meciuri atat la simplu, cat si la dublu. in timp ce Begu va evolua la simplu, Halep va juca, la dublu, alaturi de Daria Gavrilova.

Simona Halep, Irina Begu si Raluca Olaru joaca azi in turneul de la Toronto

Turneul de la Toronto programeaza azi primele meciuri pentru jucatoarele din Romania care s-au inscris la startul acestei competitii din Canada.

Irina Begu o va intalni pe Olga Govortova, in primul tur al turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Irina-Camelia Begu o va avea ca adversara pe Olga Govortova din Belarus, venita din calificari, in primul tur al turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare.

Adio, semifinale! Irina Begu a fost eliminata la Washington

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 6, a fost invinsa, vineri, scor 6-4, 2-6, 6-1, de sportiva rusa Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 2 si locul 12 WTA, in sferturile de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )