Libnet.ro
UNICEF

18:15

Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal la Rogers Cup. Urmeaza meciuri de foc pentru ele

Adevărul Adevărul,
Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal la Rogers Cup. Urmeaza meciuri de foc pentru ele

Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA si favorita 2 in calificari, si Sorana Cirstea, locul 54 WTA si favorita 7, au acces, pe tabloul principal la turneul Rogers Cup, de la Toronto. continuă pe Adevărul

Rogers Cup: Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal

Jucatoarele Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA si favorita 2 in calificari, si Sorana Cirstea, locul 54 WTA si favorita 7, au acces, duminica, pe tabloul principal la turneul Rogers Cup de la Toronto.

Rogers Cup: Irina Begu se va duela cu Venus Williams, Sorana Cirstea o va intalni pe Caroline Garcia, in primul tur al competitiei de la Toronto

Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA, o va intalni pe Venus Williams, locul 9 mondial, iar Sorana Cirstea, locul 54 WTA, va evolua cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, numarul 21 mondial, in prima runda a turneului de la Toronto.

Cum se explica succesul tenisului feminin romanesc: Ascensiunea Simonei Halep le-a mobilizat si pe Irina Begu, Monica Niculescu si Sorana Cirstea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Ascensiunea Simonei le-a mobilizat si pe Irina Begu, Monica Niculescu si Sorana Cirstea, celelalte jucatoare din Romania aflate in TOP 100 in circuitul WTA.

Intalnire soc pentru Irina Begu la Toronto

Irina Begu va avea parte de un adevarat test, luni, in prima zi a meciurilor de pe tabloul principal la turneul de la Toronto.

VIDEO. Irina Begu, nominalizata de WTA la lovitura lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, care se afla pe locul 38 in clasamentul WTA, a fost nominalizata la lovitura lunii iulie, dupa un punct castigat la turneul de la Bucuresti.

Irina Begu joaca la noapte cu Venus Williams. La ce ora incepe partida jucatoarei noastre si cine o televizeaza

Venita din calificari, Irina Begu va juca in aceasta noapte contra americancei Venus Williams, in primul tur al turneului de la Toronto.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )