Libnet.ro
UNICEF

23:45

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Madrid

Antena3 Antena3,
Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza. continuă pe Antena3

Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat, joi, calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in sferturile de finala, cu scorul de 7-5, 6-3, dupa o ora si 32 de minute, de Petra Kvitova Cehia), cap de serie numarul 4 si pozitia a patra in ierarhia mondiala.

Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat, joi, calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Romanca ca fost.

Madrid Open: Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala

Miercuri, tenismena romana Irina Camelia Begu a invins-o pe sportiva ceha Barbora Strycova, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Partida a durat o ora si 40 de minute si s-a inchei.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturi de finala la Madrid, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

Turneul de la Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, informeaza Mediafax.

WTA Madrid: Irina Camelia Begu, in turul trei - Andrea Petkovic s-a retras din cauza unor probleme medicale

Irina Camelia Begu a ajuns in turul trei al turneului WTA de la Madrid de categorie Premier), dupa ce a profitat de abandonul jucatoarei Andrea Petkovic.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces intre cele mai bune opt jucatoare ale Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Barbora.

Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Madrid Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces fara sa evolueze in optimile de finala ale Madrid Open, beneficiind de retragerea sportivei germane Andreea Petkovic, locul 10 WTA si cap de serie numarul 11,.

Irina Begu s-a calificat in sferturile probei de dublu, la Madrid. Romanca se va duela din nou cu Garbine Muguruza

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )