Libnet.ro
UNICEF

21:31

Irinel Popescu, audiat la DNA. Fostul presedinte al CNAS este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Irinel Popescu, audiat la DNA. Fostul presedinte al CNAS este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au anuntat luni ca medicul este urmarit penal pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Medicul Irinel Popescu, audiat la DNA in ancheta de la CNAS

Medicul Irinel Popescu, fost sef al CNAS, acuzat si el in acest dosarul fraudelor de la CNAS, a ajuns marti dimineata la DNA, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor, Irinel Popescu este unul din sefii Ca.

Medicul Irinel Popescu, audiat la DNA, in dosarul fostului sef al CAS, Vasile Ciurchea

Medicul Irinel Popescu este audiat, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostului sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea.

Doctorul Irinel Popescu, audiat la DNA: Ma consider nevinovat

Medicul Irinel Popescu s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat de procurori. La iesire am sa dau o declaratie, le-a spus Irinel Popescu jurnalistilor,.

Fostul presedinte al CNAS, audiat la DNA pentru abuz in serviciu in dosarul in care SC HP Romania SRL este urmarita penal

Medicul Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a fost prezent la DNA pentru audieri in dosarul in care acesta este acuzat de procurori de abuz in serviciu, legat de un contract privind asistenta tehnica pentru.

Incident la DNA. Ce a patit o jurnalista, dupa audierea lui Irinel Popescu

Medicul Irinel Popescu s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat de procurori. Fostul sef al CNAS a declarat, la iesirea de la DNA, unde a fost citat intr-un.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA. Pe 21 martie,.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA.

HP, unul dintre gigantii IT-ului mondial, urmarit penal de DNA, alaturi de Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti sefi ai CNAS. Compania e acuzata ca ar fi incasat ilegal aproape 17 milioane euro in contractul pentru informatizare

Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti presedinti ai CNAS si mai multi fosti si actuali directori ai Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate sunt urmariti penal de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar in care se acuza ca SC HP ROMANIA SRL ar fi incasat 16,8 mil euro in mod ilegal pentru informatizarea institutiei.

UPDATE Vasile Ciurcea, fostul sef al CNAS, pus sub acuzare de DNA

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Vasile Ciurchea, la DNA: Fostul sef al CNAS, suspect intr-un dosar de achizitii publice cu un prejudiciu de peste 16 milioane de euro

Fostul presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a fost chemat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Este vorba despre un dosar in care sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )