Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul presedinte al CNAS, audiat la DNA pentru abuz in serviciu in dosarul in care SC HP Romania SRL este urmarita penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte al CNAS, audiat la DNA pentru abuz in serviciu in dosarul in care SC HP Romania SRL este urmarita penal

Medicul Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a fost prezent la DNA pentru audieri in dosarul in care acesta este acuzat de procurori de abuz in serviciu, legat de un contract privind asistenta tehnica pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedintele al CNAS, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

UPDATE - Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un.

UPDATE Vasile Ciurcea, fostul sef al CNAS, pus sub acuzare de DNA

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Irinel Popescu, audiat la DNA. Fostul presedinte al CNAS este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au anuntat luni ca medicul este urmarit penal pentru abuz in serviciu.

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA. Pe 21 martie,.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA.

Jose Mujica, fostul presedinte al Uruguayului, despre presedintele venezuelean Maduro: Este nebun ca o capra

Fostul presedinte uruguayan Jose Mujica spune despre presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, care pare pregatit de un razboi civil, ca este nebun ca o capra, informeaza BBC.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

Conducerea Senatului discuta calendarul solicitarii DNA privind urmarirea penala a lui Titus Corlatean. Tariceanu sustine ca Iohannis a beneficiat de asa-zisul abuz in serviciu

Biroul Permanent al Senatului se intruneste luni la ora 11 pentru a discuta calendarul solicitarii DNA privind incuviintarea urmarii penale in cazul lui Titus Corlatean, presedintele acestui for, Calin Popescu Tariceanu, declarand ca fostul ministru nu a savarsit un abuz in serviciu propriu-zis, transmite Mediafax.

Basescu, la Tribunalul Bucuresti. Pentru ce a fost chemat fostul presedinte

Fostul sef al statului, Traian Basescu a fost audiat, marti, la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar privind retrocedari de terenuri. Basescu a declarat, la iesirea de la TB ca judecatorii au declinat competenta, precizand, in acelasi timp, ca este vorba despre o reclamatie din 2015.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )