Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE isi extinde ancheta privind oferta Orange pentru Jazztel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE isi extinde ancheta privind oferta Orange pentru Jazztel

Autoritatile de reglementare antitrust din UE au decis sa-si extinda investigatia privind planul companiei franceze de telefonie mobila Orange de a prelua Jazztel Spania pe 3,4 miliarde euro. continuă pe Ziarul Bursa

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G la 33 de tari

Vodafone isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G si ajunge la 33 de tari in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

REVISTA PRESEI: DNA preia ancheta privind votul din Diaspora

Adevarul spune ca Parlamentul sparge oalele in capul Justitiei: Controlul judiciar este neconstitutional. Gandul arata cat l-au costat pe Ponta cei 4 milioane de fluturasi anti-Iohannis, impartiti de Posta Romana cu talonul de pensie. Capital prezinta 10 trucuri pentru a nu fi pacalit la service. Evenimentul Zilei scrie ca si cadoul de multumire ii poate duc in arest pe medici. Ziarul Financiar arata ca cine uita sa investeasca in brand face cea mai mare greseala. Hotnews anunta ca DNA preia ancheta privind votul din Diaspora. Wall-Street spune ca Facebook este noul Rai al spammerilor tip Yahoo Messenger. Ziare. com vorbeste despre o ipotetica rasturnare a Guvernului Ponta. Iar Gazeta Sporturilor arata cum Sorin Cartu si-a iesit din minti dupa meciul cu Steaua.

SUA felicita moldovenii pentru alegerile parlamentare, dar isi exprima ingrijorarea privind excluderea din cursa a partidului Patria cu cateva zile inainte de vot

Statele Unite felicita poporul moldovean pentru alegerile parlamentare de duminica si ii indeamna totodata pe liderii tarii sa actioneze rapid in vederea formarii unui nou guvern, se arata intr-un mesaj transmis de Departamentul de Stat al SUA. Diplomatia americana mentioneaza de asemenea ca impartaseste ingrijorarile exprimate de reprezentantii OSCE cu privire la decizia Comisiei Electorale Centrale din R. Moldova de a exclude un partid din cursa electorala cu doar cateva zile inainte de alegeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )