Libnet.ro
UNICEF

19:00

ISIS a lovit din nou. Un atac al teroristilor s-a soldat cu opt victime

Antena3 Antena3,
ISIS a lovit din nou. Un atac al teroristilor s-a soldat cu opt victime

Militanti afiliati gruparii Stat Islamic SI/ISIS) au comis sambata un atac contra unui punct de control din apropierea unei instalatii petroliere din estul Libiei, ucigand un membru al dispozitivului. continuă pe Antena3

Toate companiile de taximetrie pot avea, din nou, acces pe Aeroportul Otopeni, pana la un nou termen

Toate companiile de taximetrie, care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Otopeni, pot merge din nou in acest loc, la ora actuala existand un nou termen de derogare cu privire la ridicarea de autorizatii de acces pentru 282 de masini, a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, citat de Agerpres. Am constatat ca, practic, desi ritmul de eliberare a autorizatiilor era unul foarte bun, nu fusesera depuse suficiente cereri pentru a obtine accesul la aeroport. La acest moment avem inca 282 de autorizatii emise si care nu au fost ridicate de catre taximetristi sau de catre firmele de taximetrie. Li s-a transmis acest lucru ieri 19 aprilie 2016, n. r. ), inca o data. Am hotarat astfel reintoarcerea la situatia de dinainte de 1 aprilie 2016 si sa facem analiza legislatiei si cum poate fi imbunatatita, dar in acelasi timp fara a renunta la regulile de securitate pe care trebuie sa le respectam. Cand spun asta, vreau sa le reamintesc tuturor ca bombele la atentatul din Bruxelles au venit cu taxiul, a afirmat Costescu.

Take That se reuneste! Robbie Williams canta din nou in trupa!

Take That se reuneste in formula completa. Robbie Williams canta alaturi de cei patru colegi ai sai si impreuna vor lansa un album ce aniverseaza 25 de ani de la debutul proiectului.

Taxiurile vor putea merge, din nou, la aeroportul Henri Coanda

Companiile de taximetrie care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Henri Coanda pot merge din nou sa ia turisti de la aeroport, intrucat, la ora actuala, exista un nou termen de derogare cu privire la ridicarea autorizatiilor de acces pentru 282 de masini, a spus, ieri, Dan Costescu, ministrul Transporturilor.

Victor Ponta: Cred ca PSD are o sansa foarte mare de a castiga din nou la Primaria Generala

PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou Primaria Generala a Capitalei, dupa 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta. Acum macar e destul de clar .

Toate companiile de taximetrie pot avea, din nou, acces pe Aeroportul Otopeni

Toate companiile de taximetrie, care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Otopeni, pot merge din nou in acest loc, la ora actuala existand un nou termen de derogare cu privire la ridicarea de autorizatii de acces pentru 282 de masini, a declarat, astazi, dupa sedinta de Guvern, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, potrivit unor surse din presa.

Nou atac in SUA: Cinci oameni, omorati in Georgia. Autorul s-a sinucis

Cinci persoane au fost impuscate, vineri noaptea, intr-un incident armat, in statul american Georgia, dupa un atac similar in Ohia, relateaza AP.

Interesul pentru derivate, din nou foarte redus

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una slaba.

Horia Tecau si Simona Halep, din nou impreuna, la dublu-mixt, intr-o competitie majora, la ROLAND GAROS

Tenismanul Horia Tecau, prezent la Bucuresti in aceste zile pentru partidele din cadrul Turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, a confirmat, intr-o declaratie pentru Radio Romania, ca va reveni sa joace in curand alaturi de Simona Halep, intr-un turneu de Grand Slam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )