Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nou atac in SUA: Cinci oameni, omorati in Georgia. Autorul s-a sinucis

România Liberă România Liberă,
Nou atac in SUA: Cinci oameni, omorati in Georgia. Autorul s-a sinucis

Cinci persoane au fost impuscate, vineri noaptea, intr-un incident armat, in statul american Georgia, dupa un atac similar in Ohia, relateaza AP. continuă pe România Liberă

Soferul care a ucis cinci oameni intr-o clipita a ajuns in arestul IPJ Braila

Tribunalul Braila a admis contestatia Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus arestarea preventiva a lui Marius Negoita, soferul care a ucis cinci oameni care asteptau in statia de autobuz. Initial, judecatorii dispusesera arest la domiciliu pentru Negoita.

Braila: Soferul care a spulberat cinci oameni in statia de autobuz a ajuns in arestul politiei

Soferul care a spulberat cinci oameni intr-o statie de autobuz din Braila a fost ridicat de la domiciliu de catre oamenii legii, arata obiectivbr. ro. Acesta a fost transportat cu o ambulanta la.

Sase morti intr-un nou atac armat in SUA

Un barbat a impuscat mortal cinci persoane si s-a sinucis, intr-un incident armat produs in cursul noptii de vineri spre sambata in statul american Georgia, potrivit AP, citat de Mediafax.

Sase morti intr-un nou atac armat in SUA. Autoritatile sunt in alerta

Un barbat a impuscat mortal cinci persoane si s-a sinucis, intr-un incident armat produs in cursul noptii de vineri spre sambata in statul american Georgia. Autoritatile americane.

Atac armat in SUA. Sapte oameni au fost ucisi

Cel putin sapte persoane, inclusiv copii, au fost ucise in trei atacuri armate comise vineri in statul american Ohio, autorul crimelor fiind cautat activ de autoritati, informeaza Fox News, potrivit.

Ce pedeapsa a primit soferul care ucis cinci oameni in statia de autobuz

Barbatul care a ucis cinci persoane, dupa ce le-a lovit cu masina intr-o statie de autobuz in Braila, a fost arestat pentru 30 de zile. Dupa zile intregi de proteste si semnaturi pe o p.

Braila: Soferul care a spulberat cinci oameni in statia de autobuz nu a ajuns in arestul politiei, ci acasa (VIDEO)

Soferul care a ucis cinci persoane in statia de autobuz din Braila a fost externat. Suprinzator este ca acesta nu a ajuns in arestul politiei, ci acasa. Instanta a decis sa fie plasat in arest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1979 seconds )