Libnet.ro
UNICEF

20:30

Islamistul care a revendicat atentatele din Paris este cetatean francez

România Liberă România Liberă,
Islamistul care a revendicat atentatele din Paris este cetatean francez

Islamistul care a revendicat atentatele din Paris, intr-o inregistrare atribuita retelei teroriste Stat Islamic, se numeste Fabien Clain si este cetatean francez. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana, despre atentatele din Paris: Este vorba de un atac impotriva noastra, a tuturor

Liderii Uniunii Europene au condamnat, sambata, atacurile de vineri seara, din Paris si au transmis ca Europa va fi unita in fata amenintarii reprezentate de terorism.

FOTO. Presa franceza, despre atentatele din Paris: De aceasta data, este razboi

Intreaga presa a titrat, sambata, despre atentatele din Paris, soldate cu sute de morti si raniti.

Atentatele din Paris: Bilantul victimelor a ajuns la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati.

Atentatele din Paris, ce stim pana acum: cine sunt teroristii?

Atentatele din Paris, de vineri seara, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, au fost comise de trei echipe de teroristi foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins, citat de publicatia franceza Le Point.

EXCLUSIV. Cum s-au vazut atentatele din Paris de pe stadion. Marturia unui jurnalist francez, pentru Rl

Jurnalistul francez Mathieu Sarfati, de la TV5 Monde, a povestit, pentru Romania libera, cum a trait atentatele din Paris, Franta. El se afla impreuna cu fiul sau de 7 ani la meci, pe stadionul Stade de France.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Reteaua terorista Stat Islamic revendica atentatele din Paris

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic, activa in principal in Siria si Irak, a revendicat atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morti, calificandu-le un miracol, informeaza publicatia britanica The Independent, citata de Mediafax.

Un suspect-cheie in atentatele din Paris, dat in urmarire generala in Franta. Alti doi au fost identificati

Politia franceza a dat publicitatii, duminica, imaginea unui belgian considerat periculos, Salah Abdeslam, care ar putea fi implicat in atentatele de vineri din Paris. Alti doi atentatori sinucigasi au fost identificati, luni, dintre care unul este nascut in Siria.

A patra zi dupa atentatele din Paris: Franta invoca in premiera articolul din tratatele europene care prevede clauza de solidaritate in caz de agresiune impotriva unei tari membre

Ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, a invocat marti, pentru prima oara, articolul 42-7 din tratatele europene, care prevede o clauza de solidaritate in caz de agresiune impotriva unei tari membre a Uniunii Europene, scrie AFP. Acest articol este similar cu articolul 5 din Tratatul NATO la care au recurs Statele Unite dupa atentatele din 11 septembrie si a carui activare a condus la interventia Aliantei atlantice in Afganistan. Presedintele republican al Camerei Reprezentantilor a cerut o pauza in primirea de refugiati sirieni, de teama infiltrarii jihadistilor. vezi in text rezumatul zilei de marti.

Atentatele din Paris: Cum a fost evitat un dezastru pe Stade de France

Teroristii din Paris au incercat sa intre pe Stade de France, la meciul Franta - Germania, cu o centura de explozibili, dar nu au reusit si au trebuit sa ramana afara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )