Libnet.ro
UNICEF

16:30

Islamizarea unui cartier din Germania: Pe aici nu prea mai e nimic nemtesc

B1 B1,
Islamizarea unui cartier din Germania: Pe aici nu prea mai e nimic nemtesc

Bad Godesberg a fost candva cartierul diplomatilor din Bonn, dar in prezent, pe strazi sunt foarte multe femei cu val islamic si multe cafenele arabesti, potrivit capital. ro. Mie nu mi. continuă pe B1

Liderii din Germania, Franta si Italia se vor intalni luni pentru a discuta viitorului proiectului UE

Liderii din Germania, Franta si Italia se vor intalni luni pentru a discuta pe tema viitorului proiectului Uniunii Europene dupa decizia Marii Britanii de a parasi Blocul Comunitar, relateaza Reuters.

Turista din Germania, gasita decedata intr-o prapastie in Muntii Fagaras

Turista din Germania de origine romana care a cazut, vineri seara, intr-o prapastie de 200 de metri, in Muntii Fagaras, a fost gasita moarta de salvamontisti din Arges si Sibiu, transmite Mediafax.

Opel reduce programul de lucru la uzinele din Germania din cauza Brexitului

Opel, divizia din Europa a grupului auto american General Motors, a anuntat astazi ca a decis sa reduca programul de lucru la doua din uzinele sale din Germania ca urmare a cererii scazute pentru modelele Corsa si Insignia in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Justitia americana a amanat executia unui barbat din Texas condamnat la moarte pentru o crima la care nu a participat

Justitia americana a amanat, vineri, executia unui barbat din Texas acuzat de omor pentru o crima la care nu a participat. Avocatii lui Jeffery Wood au smuls aceasta victorie in fata Curtii penale de apel din Texas, dupa ce au acuzat marturii si dovezi false prezentate la procesul barbatului de catre un expert psihiatric foarte discreditat ulterior, noteaza Le Monde.

Locuitorii unui sat din Neamt sustin ca sunt terorizati de un leu (VIDEO)

Panica in randul localnicilor unui sat din judetul Neamt! Oamenii se plang ca un animal salbatic, extrem de feroce, le ataca gospodariile si le-a omorat deja zeci de animale. Problema.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Studenti, amenintati cu pistolul in fata unui camin din Bucuresti

Mai multi studenti au depus o plangere la politie dupa ce un individ i-a amenintat cu un pistol chiar in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Bucuresti. Potrivit Digi 24, politia a demarat cercetari in urma acestui incident.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )