Libnet.ro
UNICEF

18:30

Israelienii in stare de alerta: Mai multe rachete au fost lansate din Liban in nordul Israelului

B1 B1,
Israelienii in stare de alerta: Mai multe rachete au fost lansate din Liban in nordul Israelului

Patru rachete au fost lansate, joi, din sudul Libanului spre teritoriul israelian, au anuntat unor surse citate de agentia libaneza NNC. Ar putea fi vorba despre un atac al miscarii siite Hezbollah. continuă pe B1

Hezbollah ataca din nou: Patru rachete au fost lansate din Liban spre Israel.

Patru rachete au fost lansate din sudul Libanului spre teritoriul israelian, cel mai probabil fiind vorba de un atac al miscarii siite Hezbollah, informeaza Mediafax.

Bavaria: Mai multe persoane au fost luate ostatice in primaria din Ingolstadt

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o primarie din Ingolstadt, Bavaria, de un barbat care s-a prezentat ca fiind inarmat, potrivit unor surse din cadrul politiei, citate de AFP. Este un barbat. De.

ULTIMA ORA! Cel putin 4 rachete au fost lansate din Liban in teritoriul israelian

O explozie puternica a fost auzita cu putin timp in urma, in apropiere de punctul de trecere al frontierei dintre Israel si Liban, la cateva zeci de secunde dupa ce sirenele de alarma au inceput sa sune.

ar putea construi in viitor mai multe modele hibrid

Producatorul italian ar putea construi in viitor mai multe automobile hibrid, in speranta ca vanzarile vor creste odata cu alinierea firmei la curentul eco din industria auto.

METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizari de cod galben de ploi si de furtuni. Potrivit prognozei pe doua saptamani, emisa luni, incepand cu 21-22 august vremea se va racori, iar pe 27 va ploua in aproape toata tara.

UPDATE METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizari de cod galben de ploi si de furtuni. Potrivit prognozei pe doua saptamani, emisa luni, incepand cu 21-22 august vremea se va racori, iar pe 27 va ploua in aproape toata tara.

COD GALBEN de PLOAIE si GRINDINA in mai multe judete din tara.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben pentru mai multe judete din tara. Aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit platformei online a ANM. Printre judetele care se afla sub avertizare de cod se gasesc judetele Cluj, Hunedoara, Alba, Suceava si Sibiu. In judetului Cluj aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice .

Coca-Cola a lansat o bautura ce va avea mai multe beneficii pentru sanatate (FOTO)

Coca-Cola a lansat in Thailanda o bautura care aduce mai multe beneficii epntru sanatate, relateaza Zacks. in incercarea de a raspunde nevoilor clientilor, gigantul Coca-Cola a lansat Habu, un ceai de.

Atac la alimentele romanesti: Germanii au facut cele mai multe acuzatii nefondate la adresa tarii noastre

Nemtii au facut cele mai multe acuzatii nefondate la adresa alimentelor romanesti. Asta arata statisticile alertelor alimentare pe primul semestru al anului. Germania ne-a acuzat ca le-am trimis alimente.

Guvernul din Marea Britanie a obligat The Guardian sa distruga mai multe dosare furnizate de Edward Snowden

Guvernul britanic a fortat cotidianul The Guardian sa distruga mai multe dosare, amenintand cu o procedura judiciara dupa publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden. Editorul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )