Libnet.ro
UNICEF

05:45

ULTIMA ORA! Cel putin 4 rachete au fost lansate din Liban in teritoriul israelian

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA! Cel putin 4 rachete au fost lansate din Liban in teritoriul israelian

O explozie puternica a fost auzita cu putin timp in urma, in apropiere de punctul de trecere al frontierei dintre Israel si Liban, la cateva zeci de secunde dupa ce sirenele de alarma au inceput sa sune. continuă pe Antena3

Hezbollah ataca din nou: Patru rachete au fost lansate din Liban spre Israel.

Patru rachete au fost lansate din sudul Libanului spre teritoriul israelian, cel mai probabil fiind vorba de un atac al miscarii siite Hezbollah, informeaza Mediafax.

Israelienii in stare de alerta: Mai multe rachete au fost lansate din Liban in nordul Israelului

Patru rachete au fost lansate, joi, din sudul Libanului spre teritoriul israelian, au anuntat unor surse citate de agentia libaneza NNC. Ar putea fi vorba despre un atac al miscarii siite Hezbollah.

Egipt: Cel putin 24 de politisti au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi, luni, in peninsula Sinai, in urma unui atac cu rachete asupra celor doua vehicule care-i transportau, relateaza AFP, citata de Agerpres. Atacatorii, despre care.

Atac cu rachete in Sinai: Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, transmite Mediafax. Agresorii, suspectati ca apartin miscarii radicale islamiste, au atacat convoiul in timp ce acesta se indrepta spre orasul Rafah, unde se afla punctul de trecere catre Fasia Gaza, potrivit surselor citate de AFP.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, citate de AFP.

Egipt: Cel putin 24 de politisti, ucisi intr-un atac la Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete asupra a doua microbuzuri care ii transportau in Sinai, au anuntat surse din medicale si din securitate.

Cel putin 100 de morti in bombardamentele din apropiere de Damasc. ...

Opozitia siriana a avansat cifra de peste 650 de morti intr-un atac cu arme chimice, comis miercuri, la periferia Damascului, potrivit Mediafax. Peste 650 de persoane ucise intr-un atac cu arme chimice in Siria, afirma opozitia pe contul sau oficial de Twitter. --- Cel putin 100 de persoane au fost ucise, miercuri, in bombardamentele violente impotriva bastioanelor rebelilor de la periferia Damascului, informeaza Mediafax. Cel putin 100 de persoane au fost ucise in .

Cel putin opt raniti intr-o explozie produsa la o baza militara din Statele Unite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie care a avut loc marti dimineata intr-o baza a Fortelor Navale americane din statul New Jersey, relateaza presa americana.

Cel putin 24 de politisti egipteni, ucisi intr-o ambuscada

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-o ambuscada, in peninsula Sinai, potrivit surselor internationale de presa.

India: Cel putin 35 de pelerini hindusi au murit loviti de tren in timp ce traversau liniile ferate

Cel putin 35 de pelerini au murit dupa ce au fost loviti de un tren in estul Indiei, in timp ce traversau liniile ferate, informeaza AFP, citata de Mediafax. Accidentul a provocat furia multimii, care a atacat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )