Libnet.ro
UNICEF

00:07

Israelul isi retrage armata din Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Israelul isi retrage armata din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP. Retragerea va avea loc imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala. continuă pe Antena3

Armata israeliana se va retrage total din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, astazi, la ora locala 8 8 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, Peter Lerner, citat de AFP.

ULTIMA ORA Armata israeliana anunta ca se retrage total din Fasia Gaza. La ora 8.00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Armata israeliana a anuntat marti dimineata ca se va retrage complet din Gaza dupa ce Israelul si Hamas au ajuns luni seara la un acord de incetare a focului de 72 de ore, care urma sa intre in vigoare marti dimineata la ora locala 08. Informatia a fost confirmata de un purtator de cuvant al armatei israeliene.

Reuters: Armata israeliana isi retrage o parte din trupele din Fasia Gaza

Armata israeliana si-a retras o parte din trupele dislocate in Fasia Gaza, potrivit informatiilor furnizate de doua canale de televiziune israeliene, relateaza Reuters.

Armata israeliana isi anunta retragerea totala din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 08. 00 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP.

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, dupa ce marti la ora 8:00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al armatei, pentru postul de radio militar. Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 8:00 8:00 ora Romaniei), anuntase anterior un purtator de cuvant al armatei.

Israelul a inceput sa-si retraga trupele din Fasia Gaza

Israelul a inceput sa-si retraga unele trupe din Fasia Gaza si sa se repozitioneze in alte zone din teritoriul palestinian, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, pentru AFP. Ne retragem din unele zone,.

Israelul a retras toate trupele militare din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al.

Armata israeliana respecta armistitiul: toti militarii s-au restras din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP.

UE cere incetarea imediata a baii de sange din Fasia Gaza

Uniunea Europeana UE) a cerut, duminica, incetarea imediata a baii de sange provocate de operatiunea militara israeliana in Fasia Gaza, intr-o declaratie publicata de presedintele Consiliului UE,.

Bombardament asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza: Cel putin 10 civili au murit

Masacrul asupra civililor continua in Fasia Gaza. Cel putin zece palestinieni au fost ucisi la Rafah, intr-un bombardament care a lovit o scoala ONU ce adapostea mii de refugiati, anunta presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )