Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, dupa ce marti la ora 8:00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Hotnews Hotnews,
 Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, dupa ce marti la ora 8:00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al armatei, pentru postul de radio militar. Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 8:00 8:00 ora Romaniei), anuntase anterior un purtator de cuvant al armatei. continuă pe Hotnews

Israelul a retras toate trupele militare din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al.

Armata israeliana respecta armistitiul: toti militarii s-au restras din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP.

Armata israeliana anunta ca toate trupele au fost retrase din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit marti dimineata Fasia Gaza, potrivit unui anunt al armatei, scrie AFP. Generalul Moti Almoz a anuntat la un post de radio militar ca toate fortele au parasit Gaza.

UPDATE: Toti soldatii israelieni au plecat din Gaza

Armata israeliana a anuntat ca imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului de marti, la ora locala 8 ora 8 si a Romaniei - n. r. ) se retrage complet din Fasia Gaza. Astfel, la ora trasmiterii acestei stiri, operatiunile de retragere ar trebui sa fie in plina desfasurare.

Armata israeliana a reluat operatiunile militare in Fasia Gaza

Armata israeliana a reluat, luni dupa-amiaza, operatiunile in Fasia Gaza, dupa un armistitiu umanitar de sapte ore, relateaza AFP. Premierul Benjamin Netanyahu afirmand ca ofensiva impotriva miscarii.

Israelul a reluat operatiunile in Gaza, dupa un scurt armistitiu

Armata israeliana a reluat, luni dupa-amiaza, operatiunile in Fasia Gaza, dupa un armistitiu umanitar de sapte ore, relateaza Mediafax.

Fasia Gaza: Statele Unite ale Americii vor participa la discutiile din Egipt

Statele Unite ale Americii au anuntat marti ca vor participa probabil la negocierile dintre israelieni si palestinieni, la Cairo, asigurand ca au jucat un rol important in acordul de incetare a focului din Fasia Gaza, informeaza AFP.

Seful diplomatiei palestiniene: Exista dovezi clare ale crimelor de razboi comise de Israel in Fasia Gaza

Ministrul de Externe palestinian Riad al-Malki a declarat marti, dupa o intalnire cu procurorii Curtii Penale Internationale, ca exista dovezi clare ca Israelul a comis crime de razboi in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Israelul isi retrage armata din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP. Retragerea va avea loc imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala.

Armata israeliana isi anunta retragerea totala din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 08. 00 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )