Libnet.ro
UNICEF

10:45

Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Guvernul israelian a comunicat ca armata israeliana nu este implicata in atacul cu rachete care a vizat un adapost organizat intr-o scoala din Fasia Gaza administrata de ONU, serviciile de spionaj israeliene insistand ca obiectivul a fost atacat de. continuă pe Wall-Street Ro

Canada cere ONU o ancheta in cazul rachetelor gasite in scoli din Fasia Gaza

Canada a cerut marti ONU sa deschida imediat o ancheta in cazul descoperirii, pentru a doua oara in decurs de o saptamana, a unor rachete ascunse intr-o scoala din Fasia Gaza, relateaza Mediafax. Am.

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, cere tarilor musulmane armament pentru militantii din Fasia Gaza

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a solicitat, vineri, tarilor musulmane si arabe sprijin politic, moral, mediatic si in materie de armament pentru grupurile palestiniene de rezistenta din Fasia Gaza, informeaza Mediafax.

Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Conflictul armat dintre Israel si Hamas a intrat in a treia saptamana, iar cele doua tabere nu dau semne ca ar dori sa opreasca focul, in timp ce comunitatea internationala isi intensifica eforturile pentru calmarea spiritelor din Fasia Gaza, potrivit AFP.

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza in timpul operatiunilor militare desfasurate in regiune dupa ce peste 570 de persoane, dintre acre majoritatea civili, si-au pierdut viata in timpul ofensivei declansate acum doua saptamani.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

Protest in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti, vineri, fata de violentele din Fasia Gaza

Mai multi activisti vor sa protesteze, vineri, in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti fata de violentele comise in Fasia Gaza. Ei sunt impotriva deciziei Romaniei si a altor state europene de a se abtine in luarea unei decizii a ONU de a interveni in Fasia Gaza.

Conflictul din Fasia Gaza: Ostilitatile continua miercuri, companiile aeriene si-au anulat zborurile catre Israel/ Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului

Ostilitatile intre Hamas si Israel, soldate deja cu cel putin 639 de morti in randul palestinienilor si 31 in randul israelienilor incepand cu 8 iulie, au continuat miercuri dimineata, in pofida apelului ferm transmis de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, de incetare a confruntarilor, fortand totodata marile companii aeriene sa-si anuleze zborurile catre Tel Aviv, relateaza AFP. ---------------Ora 23. 00 Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului cu Israelul in Fasia Gaza inainte de o ridicare a blocadei impuse de ani de zile enclavei palestiniene, scrie AFP. Ora 20. 00 ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza.

Noua persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza

Noua palestinieni, inclusiv un copil de un an, au fost ucisi joi dupa-amiaza intr-o scoala ONU de la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza. in aceasta scoala se aflau refugiati mai multi palestinieni,.

Noua persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza

Noua palestinieni, inclusiv un copil in varsta de un an si mama acestuia, au fost ucisi joi dupa-amiaza intr-o scoala ONU de la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza, in care s-au refugiat palestinieni,.

ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a creat miercuri o Comisie internationala insarcinata sa ancheteze in regim de urgenta toate incalcarile care ar fi fost comise in timpul ofensivei israeliene in .

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )