Libnet.ro
UNICEF

12:45

Noua persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza

B1 B1,
Noua persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza

Noua palestinieni, inclusiv un copil de un an, au fost ucisi joi dupa-amiaza intr-o scoala ONU de la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza. in aceasta scoala se aflau refugiati mai multi palestinieni,. continuă pe B1

Noua persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza

Noua palestinieni, inclusiv un copil in varsta de un an si mama acestuia, au fost ucisi joi dupa-amiaza intr-o scoala ONU de la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza, in care s-au refugiat palestinieni,.

Irak: Cel putin 60 de persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui convoi de prizonieri

Cel putin 60 de persoane au murit, joi, dupa ce mai multe persoane inarmate si kamikaze au atacat un convoi de prizonieri, la nord de Bagdad, provocand lupte intense cu fortele de securitate, au anuntat surse din.

Noua persoane ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ONU inGaza

Noua palestinieni, inclusiv un copil in varsta de un an si mama acestuia, au fost ucisi joi dupa-amiaza intr-o scoala ONU de la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza, in care s-au refugiat palestinieni, potrivit unei numaratori efectuate de catre un fotograf AFP.

Filipine. 18 persoane au fost ucise dupa un atac al rebelilor musulmani

Cel putin 18 persoane au fost ucise dupa ce trupele armate filipineze au fost atacate, ieri, de rebelii musulmani din doua orase din provincia Maguindanao, in sudul teritoriului. 17 dintre cei ucisi sunt rebeli, iar.

Angajati ai ONU dintr-o scoala, ucisi de un atac israelian asupra Fasiei Gaza

Cel putin 15 persoane, printre care si angajati ai ONU, au fost ucisi, joi, in timpul unei ofensive israeliene asupra unui adapost din Gaza in care se regasea si o unitate scolara a Organizatiei Natiunilor Unite, a anuntat secretarul general ONU, Ban Ki-moon, potrivit AFP.

Irak: Peste 60 de morti intr-un atac asupra unui convoi de prizonieri

Cel putin 60 de prizonieri au murit dupa ce un convoi de prizonieri a fost atacat de persoane inarmate la nord de capitala Bagdad, au anuntat surse din cadrul politiei.

Cel putin 60 de morti intr-un atac asupra unui convoi de prizonieri in Irak

Persoane inarmate si kamikaze au atacat, joi, un convoi de prizonieri la nord de Bagdad, provocand lupte intense cu fortele de securitate, care s-au soldat cu 60 de morti, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de AFP.

Noua sute de tricouri au fost vandute intr-o singura ora! Ce club a reusit aceasta performanta

Noul jucator al echipei de fotbal Real Madrid James Rodriguez, prezentat marti oficial la Madrid, a facut vanzari record pentru magazinul clubului: 900 de tricouri intr-o singura ora, relateaza.

Pericol de explozie la o benzinarie din Alba Iulia, unde trei masini au fost implicate intr-un accident rutier

Trei masini au fost implicate, miercuri, intr-un accident produs in incinta unei benzinarii din Alba Iulia, politistii anuntand ca exista un real pericol de explozie, potrivit Agerpres. Soferul unui.

Un maxi-taxi de pe ruta 129 a fost implicat intr-un accident rutier

Vehiculul a fost lovit din spate de un BMW, la intersectia strazilor Tudor Vladimirescu si Ion Pelivan din Capitala. Niciun pasager nu a fost ranit.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )