Libnet.ro
UNICEF

11:15

Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

B1 B1,
Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

Din ce in ce mai multi parinti din Statele Unite ale Americii isi boteaza copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, potrivit agerpres. ro. Parintii cauta mereu sa se inspire din. continuă pe B1

Elisabeta Lipa: Romania aloca tot mai multi bani pentru sport, dar rezultatele sunt tot mai slabe. Avem cea mai redusa echipa OLIMPICA de dupa 1989

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, recunoaste ca in ultimii ani Romania a investit din ce in ce mai multi bani in sport, dar performantele au fost tot mai slabe.

Mama mea crede ca sunt nebuna. Isteria Pokemon Go loveste din nou. O profesoara din Marea Britanie vrea sa renunte la locul de munca pentru a prinde toata ziua creaturile fictive (FOTO)

Jocul momentului Pokemon Go a isterizat o lume intreaga. Ultima victima a acestuia este o profesoara din Londra care a decis sa-si paraseasca locul de munca de la catedra pentru a se juca toata.

Isteria Pokemon GO a ajuns si in Biserica! Ce le-a facut un preot din Constanta tinerilor care cautau pokemoni in curtea bisericii

Magnetizati de Pokemon GO, cativa tineri din Constanta au intrat in curtea unei biserici pe timpul noptii si au fost alungati cu politia, scrie stirileprotv. ro. Era trecut de miezul noptii.

Isteria Pokemon Go a ajuns si in Biserica! Un preot din Constanta a chemat politia din cauza tinerilor ce cautau pokemoni

La Constanta, 7 tineri au fost goniti de un preot in timp ce vanau ciudatele creaturi in curtea catedralei sfintii Petru si Pavel. Prelatul a chemat imediat politia. Situatii similare sunt si.

Isteria Pokemon Go a ajuns si in Biserica! Un preot din Constanta a chemat politia din cauza tinerilor ce cautau pokemoni (VIDEO)

La Constanta, 7 tineri au fost goniti de un preot in timp ce vanau ciudatele creaturi in curtea catedralei sfintii Petru si Pavel. Prelatul a chemat imediat politia. Situatii similare sunt si.

Noua inventie care sare in ajutorul impatimitilor jocului Pokemon Go: Un umeras

Isteria Pokemon Go a acaparat Japonia. Cateva persoane inventive au gasit o solutie pentru a contracara oboseala cauzata de folosirea aplicatiei. Asa a prins contur ideea unui umeras care sa-i ajute pe.

Din cauza Pokemon Go, Nintendo a pierdut 7 miliarde de dolari

Spre surprinderea celor care credeau ca valoarea Nintedo va continua sa explodeze, din cauza legaturii cu Pokemon Go s-a intamplat exact opusul. in urma cu aproximativ o saptamana anuntam o crestere incredibila a valorii actiunilor Nintendo de la bursa, generata in mare parte de succesul inregistrate de Pokemon Go. Tot atunci, aflam ca valoarea totala [].

Americanii isi boteaza copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele mai atractive nume

Numerosi parinti din SUA au inceput sa-si boteze copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, precum Roselia, Ash, Eevee sau Onyx.

Psihologii avertizeaza in legatura cu Pokemon Go: Jocul creeaza adrenalina, iar adrenalina provoaca dependenta

Deocamdata, Pokemon Go este cel mai popular joc pentru mobil, devenind imediat dupa lansare un fenomenmondial. Asa cum era firesc, intocmai aceasta popularitate a starnit numeroase discutii, bazate pe argumente pro si contra Pokemon Go. Daca ar fi sa le enuntam pe cele mai rationale, lucrurile stau astfel: partea buna la Pokemon Go e ca [].

Pokemon GO: Batalia pentru Herastrau, pe 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go sunt invitati sa participe la primul eveniment major Pokemon GO din Romania: Batalia pentru Herastau. Ca doar Herastraul este cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori / antrenori. , spun organizatorii, citati de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )