Libnet.ro
UNICEF

10:30

Zi istorica in UCRAINA. Parlamentul voteaza demiterea lui Ianukovici si alegeri anticipate la 25 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zi istorica in UCRAINA. Parlamentul voteaza demiterea lui Ianukovici si alegeri anticipate la 25 mai

Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Ucraina. Opozitia cere destituirea lui Ianukovici si alegeri prezidentiale anticipate in mai.

Opozitia din Ucraina lanseaza indemnuri la destituirea presedintelui Viktor Ianukovici, care ar fi parasit Kievul, si la convocarea unor alegeri prezidentiale anticipate pana pe 25 mai. Dupa semnarea unui acord in vederea iesirii din criza, manifestantii cer in continuare plecarea presedintelui ucrainean de la putere si ameninta sa ia cu asalt palatul prezidential. In schimb, anumiti lideri ai opozitiei au fost criticati ca au validat acordul de compromis. Nu imi face nicio placere sa .

UPDATE: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI. Ianukovici: NU ACCEPT DECIZIA!

UPDATE18: 15 -Viktor Ianukovici nu accepta decizia prin care a fost demis de catre Verhovna Rada, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a presedintelui ucrainean, relateaza BBC News.

CRIZA DIN UCRAINA. Parlamentul permite eliberarea Iuliei Timosenko

Parlamentul Ucrainei a aprobat, vineri, un proiect care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata Iulia Timosenko, informeaza AFP.

Ucraina: Parlamentul amendeaza codul penal, ceea ce ar putea conduce la eliberarea Iuliei Timosenko din inchisoare

Parlamentul Ucrainei a votat miercuri o lege care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata opozanta Iulia Timosenko, deschizand astfel, teoretic, calea eliberarii sale din inchisoare, scrie AFP.

Ucraina: Parlamentul a votat Constitutia din 2004, care reduce puterile presedintelui

Parlamentul ucrainean a votat vineri, cu o majoritate larga, in favoarea adoptarii Constitutiei din 2004, care acorda presedintelui puteri mai putin importante decat Constitutia actuala, relateaza AFP, citata de Mediafax .

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )