Libnet.ro
UNICEF

05:30

Italia: Biserica Catolica, reactie dura fata de masurile luate de Conte Fisurile in guvern se adancesc

Hotnews Hotnews,
 Italia: Biserica Catolica, reactie dura fata de masurile luate de Conte Fisurile in guvern se adancesc

Episcopii italieni care negociau reluarea slujbelor in luna mai au fost respinsi de un stat preocupat de curba epidemiologica. Sprijinita pe larg de clasa politica din Italia, mania lor pare sa slabeasca guvernul, scrie AFP. Duminica seara, seful guvernului Giuseppe Conte a dezvaluit faza a doua de relaxare treptata care va incepe luni, 4 mai, dar slujbele vor ramane interzise. Principalele masuri luate de premierul Conte pentru faza a doua a relaxarii. continuă pe Hotnews

Mihai Fifor, reactie dura dupa ce autoritatile au decis ca scolile sa ramana inchise

Fostul ministru al Apararii Nationale Mihai Fifor a avut o reactie dura la adresa ministrului Educatiei, Monica Anisie, dupa ce autoritatile au decis ca scolile sa ramana inchise pana la toamna.

Biserica Ortodoxa, reactie ca-n Evul Mediu referitoare la educatia sexuala: de ce o considera un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent o lege care introduce educatia sexuala in scoli. Biserica Ortodoxa a avut o reactie extrem de dura. Romania e una dintre tarile europene in.

Si Biserica Catolica din Romania e impotriva orelor de educatie sexuala in scoli: O incalcare a drepturilor parintilor

Conferinta Episcopilor catolici din Romania CER) trage un semnal de alarma dupa modificarea Legii privind protectia si promovarea drepturilor copilului. Conform sursei citate, episcopii semnaleaza ca modificarile legislative nu s-au facut in baza unei consultari prealabile a tuturor factorilor implicati in procesul de educatie, printre care se numara si Biserica. Citeste si: Patriarhia Romana: Obligativitatea educatiei sexuale, un atentat asupra inocentei copiilor.

ANALIZA TRADEVILLE: Electrica - afectata de cererea scazuta din piata si de masurile luate de Guvern

Cererea mai redusa de electricitate si masurile cu impact negativ adoptate de Guvern in aceasta perioada afecteaza activitatea companiei Electrica EL), arata o analiza a societatii de brokeraj Tradeville, realizata pe baza rezultatelor financiare ale companiei, remisa ieri Redactiei.

Digi 24: Un cercetator israelian sustine ca noul coronavirus dispare in 70 de zile, indiferent de masurile luate

Cercetatorul israelian Isaac Ben-Israel sustine ca a realizat o analiza din care rezulta ca noul coronavirus evolueaza la fel, indiferent de masurile aplicate si ca dupa 70 de zile dispare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )