Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si Biserica Catolica din Romania e impotriva orelor de educatie sexuala in scoli: O incalcare a drepturilor parintilor

Hotnews Hotnews,
 Si Biserica Catolica din Romania e impotriva orelor de educatie sexuala in scoli: O incalcare a drepturilor parintilor

Conferinta Episcopilor catolici din Romania CER) trage un semnal de alarma dupa modificarea Legii privind protectia si promovarea drepturilor copilului. Conform sursei citate, episcopii semnaleaza ca modificarile legislative nu s-au facut in baza unei consultari prealabile a tuturor factorilor implicati in procesul de educatie, printre care se numara si Biserica. Citeste si: Patriarhia Romana: Obligativitatea educatiei sexuale, un atentat asupra inocentei copiilor. continuă pe Hotnews

Patriarhia: incadrarea obligatorie a elevilor in programe de educatie sexuala, atentat asupra inocentei copiilor

Incadrarea obligatorie a elevilor in programe de educatie sexuala reprezinta un atentat asupra inocentei copiilor, considera Patriarhia.

APMG, ARPIM si LAWG saluta deciziile pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Local American Working Group LAWG) saluta deciziile importante si eforturile depuse de intreaga clasa politica pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania. in ultimele zile, decidentii politici au adoptat doua masuri esentiale care sustin intr-un mod semnificativ asigurarea accesului pacientilor romani la medicamente, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Italia: Biserica Catolica, reactie dura fata de masurile luate de Conte Fisurile in guvern se adancesc

Episcopii italieni care negociau reluarea slujbelor in luna mai au fost respinsi de un stat preocupat de curba epidemiologica. Sprijinita pe larg de clasa politica din Italia, mania lor pare sa slabeasca guvernul, scrie AFP. Duminica seara, seful guvernului Giuseppe Conte a dezvaluit faza a doua de relaxare treptata care va incepe luni, 4 mai, dar slujbele vor ramane interzise. Principalele masuri luate de premierul Conte pentru faza a doua a relaxarii.

Editiadedimineata.ro: Medic si dramaturg, specialist in boli imunologice si autoimune, a depistat primul caz de SIDA din Romania

Consiliul local Craiova i-a atribuit titlul de Cetatean de onoare si o strada din oras ii poarta numele. in Bucuresti, pe cladirea in care a trait si a creat, a fost asezata o placa memoriala. Medic si dramaturg, Stefan Berceanu, membru post-mortem al Academiei Romane, s-a nascut la 26 septembrie 1914, la Macesu de Jos, judetul Dolj.

Turismul din Romania poate fi redeschis de la 1 iunie

Imediat dupa incetarea starii de urgenta in Romania, una dintre primele ramuri economice care ar put.

60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat in Romania in 26 februarie. Dupa 60 de zile, in tara noastra sunt 579 de decese si 10. 635 de cazuri de imbolnavire, de zece ori mai putine decat erau in Italia in ziua 60 a epidemiei.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

Imagini din timpul seismului puternic de noaptea trecuta din Romania

Imagini de la cutremurul puternic de 5 grade pe Richter de azi noapte din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )