Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: Scolile din Milano vor fi inchise pentru o saptamana din cauza raspandirii coronavirusului

B1 B1,
Italia: Scolile din Milano vor fi inchise pentru o saptamana din cauza raspandirii coronavirusului

Epidemia de coronavirus inchide, pentru o saptamana, scolile din Milano si din toata Lombardia. Luni, 24 februarie, scolile sunt inchise la Milano in conditiile in care 89 de persoane din Lombardia au. continuă pe B1

Horoscop pentru saptamana 24 februarie - 1 martie, cu Camelia Patrascanu. Balantele au o saptamana plina de emotii, Sagetatorii isi incarca bateriile

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru saptamana 24 februarie - 1 martie.

Horoscop pentru saptamana 24 februarie - 1 martie, cu Camelia Patrascanu. Doua zodii iau decizii gresite

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru saptamana 24 februarie - 1 martie.

HOROSCOP. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 24 februarie - 1 martie. Taurii sunt sensibili, Balantele inving

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 17-23 februarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate.

HOROSCOP pentru saptamana 24 februarie - 1 martie. Leii sunt romantici, Sagetatorii au parte de experiente noi

Iata horoscopul pentru saptamana 24 februarie - 1 martie. O saptamana incarcata cu tensiune pentru unele zodii.

CORONAVIRUS in Italia: Domul din Milano, iNCHIS

Italia este in plina criza a sanatatii, fiind prima tara din Europa care plaseaza orase intregi in carantina in incercarea de a opri raspandirea coronavirusului. Cele mai afectate sunt regiunile.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 24 februarie - 1 martie. Bivolii sunt lideri innascuti, Sobolanii au parte de castiguri

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 24 FEBRUARIE 1 MARTIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 23 - 29 februarie. Gemenii se afla la rascruce de drumuri, Fecioarele au parte de cutremure existentiale

Cunoscuta astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul saptamanii si a dezvaluit cine va avea o ultima saptamana din luna februarie de vis, dar si cine va plange cu lacrimi amare.

IN DATA DE 25 MARTIE 2020 Actionarii SIF Oltenia se vor intalni pentru a vota eliminarea pragului de detinere

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a convocat actionarii, pentru data de 25 martie, in vederea eliminarii din actul constitutiv al societatii a prevederilor referitoare la limita de detinere de 5%, se arata intr-o notificare a SIF-ului remisa, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )