Libnet.ro
UNICEF

19:00

CORONAVIRUS in Italia: Domul din Milano, iNCHIS

B1 B1,
CORONAVIRUS in Italia: Domul din Milano, iNCHIS

Italia este in plina criza a sanatatii, fiind prima tara din Europa care plaseaza orase intregi in carantina in incercarea de a opri raspandirea coronavirusului. Cele mai afectate sunt regiunile. continuă pe B1

COVID-19: Teatrul Scala din Milano si-a SUSPENDAT spectacolele

Teatrul Scala din Milano a anuntat, duminica, suspendarea tuturor reprezentatiilor sale. Masura a fost luata in contextul in care epidemia de coronavirus a luat amploare in Italia. Astfel,.

Italia: Scolile din Milano vor fi inchise pentru o saptamana din cauza raspandirii coronavirusului

Epidemia de coronavirus inchide, pentru o saptamana, scolile din Milano si din toata Lombardia. Luni, 24 februarie, scolile sunt inchise la Milano in conditiile in care 89 de persoane din Lombardia au.

Coronavirus Italia. S-a inregistrat al treilea deces de coronavirus in Italia. 132 de bolnavi confirmati, 12 orase inchise

Coronavirus Italia. S-a inregistrat al treilea deces de coronavirus in Italia. Asta in timp ce numarul persoanelor infectate cu coronavirus creste de o ora la alta.

Coronavirus Italia. S-a inregistrat al treilea deces de coronavirus in Italia. 152 de bolnavi confirmati, 12 orase inchise

Coronavirus Italia. S-a inregistrat al treilea deces de coronavirus in Italia. Asta in timp ce numarul persoanelor infectate cu coronavirus creste de o ora la alta.

Barbatul cu care a fost surprinsa Madalina Ghenea, la Milano. Nu este iubitul ei FOTO

Madalina Ghenea arage atentia cu orice aparitie. Aceasta a fost surprinsa recent, la Milano, la fereastra unui bloc. Doar ca nu era in compania iubitului ei, ci a altui barbat important din viata ei. Barbatul cu care a fost surprinsa Madalina Ghenea, la Milano Madalina Ghenea e pe culmile succesului, iar asta o bucura nespus.

Primul deces provocat de coronavirus in Italia

Un pacient din orasul italian Padova nordul tarii) a murit in urma infectiei cu coronavirus, acesta devenind prima victima din Italia a noii maladii, a informat vineri agentia italiana de presa Ansa, citata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )