Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia Timosenko, in scaun cu rotile in fata zecilor de mii de protestatari din Kiev. Sunt sigura ca Ucraina va intra UE

Antena3 Antena3,
Iulia Timosenko, in scaun cu rotile in fata zecilor de mii de protestatari din Kiev. Sunt sigura ca Ucraina va intra UE

Iulia Timosenko a ajuns in Piata Maidan din Kiev, unde s-a adresat celor peste 50. 000 de persone adunate. in lacrimi si intr-un scaun cu rotile, Timosenko i-a salutat pe eroii Ucrainei. Sunteti eroi, sunteti. continuă pe Antena3

Iulia Timosenko, in fata zecilor de mii de protestatari din Kiev. Sunt sigura ca Ucraina va intra UE

Iulia Timosenko a ajuns in Piata Maidan din Kiev, unde s-a adresat celor peste 50. 000 de persone adunate. in lacrimi si intr-un scaun cu rotile, Timosenko i-a salutat pe eroii Ucrainei. Sunteti eroi, sunteti.

Iulia Timosenko, in fata zecilor de mii de protestatari din Kiev. Sunt sigura ca Ucraina va intra in UE

Iulia Timosenko a ajuns in Piata Maidan din Kiev, unde s-a adresat celor peste 50. 000 de persone adunate. in lacrimi si intr-un scaun cu rotile, Timosenko i-a salutat pe eroii Ucrainei. Sunteti eroi, sunteti.

UPDATE: Iulia Timosenko A PARASIT spitalul penitenciarului unde era tinuta si se indreapta spre Piata Maidan

UPDATE 17:50 - Iulia Timosenko a fost vazuta iesind din penitenciarul spitalului in care era tinuta, intr-un scaun cu rotile. Conform Reuters, Timosenko s-a urcat intr-o masina de teren neagra si a plecat.

Criza din Ucraina. Iulia Timosenko a fost ELIBERATA

Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a parasit, sambata, intr-un scaun cu rotile spitalul din Harkov, in nord-estul tarii, unde era detinuta, si s-a urcat intr-o masina de teren neagra, relateaza BBC News Online.

VIDEO UPDATE Iulia Timosenko a fost eliberata

Fostul premier Iulia Timosenko a fost eliberata sambata seara din spitalul penitenciarului din Harkov, unde a stat inchisa timp de trei ani. Parlamentul ucrainean a votat sambata o rezolutie pentru eliberarea imediata a fostului premier Iulia Timosenko, rival al lui Viktor Ianukovici, condamnata in 2011 la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere. Aliatul sau Arseni Yantseniuk a declarat ca Timosenko va zbura la Kiev, unde va merge in Piata Independentei. UPDATE 1: Dictatura a cazut in Ucraina, a transmis Timosenko in prima declaratie dupa eliberareUPDATE 2: Jose Manuel Barroso saluta eliberarea Iuliei Timosenko.

VIDEO Ucraina: Iulia Timosenko a fost eliberata

Fostul premier Iulia Timosenko a fost eliberata sambata seara din spitalul penitenciarului din Harkov, unde a stat inchisa timp de trei ani. Parlamentul ucrainean a votat sambata o rezolutie pentru eliberarea imediata a fostului premier Iulia Timosenko, rival al lui Viktor Ianukovici, condamnata in 2011 la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere. Aliatul sau Arseni Yantseniuk a declarat ca Timosenko va zbura la Kiev, unde va merge in Piata Independentei. UPDATE 1: Dictatura a cazut in Ucraina, a transmis Timosenko in prima declaratie dupa eliberare. Sunt sigura ca Ucraina va fi membra UE in viitorul apropiat, iar acest lucru va schimba totul, a mai spus Timoshenko, potrivit Interfax. UPDATE 2: Jose Manuel Barroso presedintele CE), Martin Schulz presedintele PE) si Joseph Daul liderul PPE) saluta eliberarea Iuliei TimosenkoOra 21. 35 Primire triumfala pentru Iulia Timoshenko in Piata Independentei din Kiev. Pe Maidan sunt peste 50. 000 de oameni. Cu ochii in lacrimi, Timoshenko saluta eroii Ucrainei.

VIDEO Iulia Timosenko va fi eliberata din inchisoare. Fostul premier este asteptat de zeci de persoane venite in fata penitenciarului

Parlamentul ucrainean a votat sambata o rezolutie pentru eliberarea 65506;imediata65506; a fostului premier Iulia Timosenko, rival al lui Viktor Ianukovici, condamnata in 2011 la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere. Informatia a fost urmata de alte informatii contradictorii privind eliberarea propriu-zisa a lui Timosenko, dupa ce o parte din presa a citat o afirmatie a purtatorului sau de cuvant, retrasa ulterior.

UPDATE Iulia Timosenko a fost eliberata

Fostul premier Iulia Timosenko a fost eliberata sambata seara din spitalul penitenciarului din Harkov, unde a stat inchisa timp de trei ani. Parlamentul ucrainean a votat sambata o rezolutie pentru eliberarea imediata a fostului premier Iulia Timosenko, rival al lui Viktor Ianukovici, condamnata in 2011 la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere.

Iulia Timosenko cere judecarea lui Ianukovici pentru crime.

Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, a sustinut ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, informeaza Mediafax. Inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea investigatiilor impotriva lui pentru crimele in masa trebuie sa fie singura revendicare a poporului, a opozitiei si a comunitatii internationale, a declarat Timosenko, aflata in detentie pentru abuz de putere. Violentele de la Kiev s-au soldat .

Protestele din Kiev: Iulia Timosenko va fi eliberata. Cum a devenit Printesa gazului una dintre cele mai puternice femei din lume

O eroina comparata cu Ioana D`Arc, mana de fier in manusa de catifea care a strangulat coruptia, dar totodata femeia fara aparare in fata oligarhilor care au nedreptatit-o. Iulia Timosenko este unul dintre cei mai marcanti politicieni ucraineni din perioada post-sovietica. Este sufletul Revolutiei Portocalii din 2004, moment despre care s-a crezut ca va marca ruperea definitiva a clasei politice ucrainene de oligarhie si de Rusia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )