Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iulia Vantur isi schimba locuinta? Ce spune vedeta despre mutatul in India, la iubitul sau

B1 B1,
Iulia Vantur isi schimba locuinta? Ce spune vedeta despre mutatul in India, la iubitul sau

Iulia Vantur calatoreste destul de des in India la iubitul ei si familia acestuia, acolo unde isi cladeste pas cu pas o cariera muzicala de invidiat. Cu toate ca i-ar fi mult mai usor sa. continuă pe B1

Iulia Vantur a cantat intr-o emisiune din India. Ascult-o aici! VIDEO

Iulia Vantur a fost invitata intr-o emisiune faimoasa din India unde a cantat o piesa in hindi. Iata cum si-a facut aparitia vedeta din Romania si ce a spus despre maritis.

Iulia Vantur, CERUTA DE SOTIE in India (VIDEO)

Iulia Vantur se bucura de un mare succes la Bollywood. Vedeta noastra este tot mai iubita de publicul hindus, intr-atat de mult, incat a primit o cerere in casatorie in.

Iulia Vantur, l-a DAT PE SPATE pe Salman Khan. Ce cadou DEOSEBIT a primit actorul indian

Iulia Vantur o duce cum nu se poate mai bine in relatia cu Salman Khan. Lucrurile ii merg bine si in cariera, ea facand cursuri de actorie, dorindu-si o cariera la.

Iulia Vantur i-a cucerit pe indieni! A fost impreuna cu Salman Khan la gala Stardust. Afla planurile celor doi de viitor

Iulia Vantur a participat recent la gala unor premii din India, unde a fost prezent si Salman Khan. Ea a cantat si a dansat pe o scena uriasa cu ocazia Premiilor Stardust, unde au fost premiate filmele.

Statul va acorda pana la 40.000 de lei nerambursabili persoanelor fizice care isi izoleaza locuinta

Persoanele fizice care vor sa-si izoleze termic locuinta vor putea cere de la stat o suma nerambursabila de pana la 40. 000 de lei, in cadrul programului Casa verde Plus, se arata intr-un act normativ al Ministerului Mediului, Apelor si.

Yahoo isi schimba numele in Altaba, iar Marissa Mayer, CEO-ul companiei isi da demisia! Ce urmeaza?

Compania Yahoo a fost vanduta catre Verizon pentru 4,8 milioane de dolari, dar nimeni nu si-ar fi imaginat ca si numele companiei se va schimba. De astazi, Yahoo devin Altaba, iar Mayer si-a dat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )