Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iurie Leanca se retrage din PLDM: Voi anunta cu cine pornesc in noul proiect

B1 B1,
Iurie Leanca se retrage din PLDM: Voi anunta cu cine pornesc in noul proiect

Iurie Leanca a anuntat, joi, ca se retrage din Partidul Liberal Democrat din Moldova Chiar daca spune ca nu are banii necesari pentru a crea un partid nou, Leanca a decis ca in viitorul apropiat va crea un. continuă pe B1

Iurie Leanca se retrage din PDLM

Deputatul Iurie Leanca a anuntat, joi, ca se retrage din Partidul Liberal Democrat din Moldova, potrivit Unimedia.

Iurie Leanca ar putea infiinta un nou partid. Mi-as fi dorit reformarea PLDM din interior

Intr-un interviu pentru RFI Romania, fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leanca, spune ca asteapta de la Romania o sustinere conditionata pentru noua administratie de la Chisinau. Iurie Leanca mai spune ca nu isi mai imagineaza cum ar putea ramane in Partidul Liberal Democrat.

Iurie Leanca paraseste PLDM: Relatia cu Vlad Filat s-a deteriorat din momentul cand am devenit prim-ministru

Fostul prim-ministru, Iurie Leanca, a declarat ca in ultimele zile a reflectat asupra a doua posibilitati pe care le avea: sa ramana in componenta PLDM si sa contribuie la reformarea partidului sau sa paraseasca formatiunea.

Iurie Leanca, la RFI Romania: Nu imi mai imaginez cum as putea ramane in Partidul Liberal Democrat

Fostul premier moldovean Iurie Leanca critica, intr-un interviu pentru RFI Romania, formula minoritara de guvernare de la Chisinau si se asteapta la o stagnare in drumul european al Republicii Moldova. De asemenea, Iurie Leanca afirma ca nu isi mai imagineaza cum ar putea ramane in Partidul Liberal Democrat si nu exclude infiintarea propriului partid.

Crin Antonescu: Foarte probabil MA VOI RETRAGE din politica la finalul mandatului de senator

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara ca intentioneaza sa se retraga din viata politica la finalul actualului mandat de senator, care se finalizeaza in 2016, mentionand ca.

Sebastian Ghita se retrage din sport: Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, ramane fara principalul sponsor

Sebastian Ghita a anuntat ca se retrage de la CSU Asesoft Ploiesti. Omul de afaceri a luat decizia de a nu mai finanta echipa sa de suflet, dupa ce 16 ani a investit in baschetul ploiestean circa 1 milion de.

Sebastian Ghita se retrage din baschet. Campioana Romaniei, lasata fara finantare

Omul de afaceri Sebastian Ghita a retras sustinerea financiara pe care firma sa, Asesoft, o oferea clubului de baschet CSU Ploiesti. Campioana Romaniei a primit astfel o lovitura neasteptata din partea sponsorului sau.

Crin Antonescu se retrage din politica la finalul mandatului

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, intentioneaza sa se retraga din politica la sfarsitul mandatului actual de senator, ce se finalizeaza in 2016, a anuntat domnia sa duminica seara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )